Τύχη βουνό είχαν ο προπονητής και 4 παίκτες του Απόλλωνα Πάργας την Πέμπτη το απόγευμα ενώ μετέβαιναν για την προπόνηση της ομάδας τους στο γήπεδο Μεσοποτάμου. Λόγω της βροχής και την ολισθηρότητας του οδοστρώματος, εξετράπη της πορείας του τον όχημα του κ. Βάσι, αλλά ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στο ίδιο σημείο έφυγε από την πορεία του και όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Απόλλων Πάργας εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν και κάλεσε τους αρμόδιους της τοπικής αυτοδιοίκησης να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει δικό της γήπεδο και αναγκάζεται σε καθημερινές μετακινήσεις.

Αναλυτικά:

“Λίγο πριν τη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Μεσοποτάμου, συνέβη ένα γεγονός,που κατά τύχη δεν εξελίχθηκε σε μοιραίο. Λίγο πριν το χωριό και λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, και των καιρικών συνθηκών, ο προπονητής μας Αλέκος Βάσι είχε σοβαρότατο ατύχημα του οποίου οι συνέπειες φαίνονται στις φωτογραφίες. Στη συνέχεια πίσω ακριβώς και ενώ αρκετά αυτοκίνητα είχαν σταθμεύσει, διερχόταν όχημα στο οποίο επέβαιναν 4 αθλητές μας.

Για τους ίδιους λόγους το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και παραλίγο δε θρηνήσαμε θύματα.Τα παιδιά σώθηκαν από τύχη,αφού η παρακείμενη βλάστηση συγκράτησε το όχημα. Κάτι τέτοιο δε θα συνέβαινε ποτέ αν μετά από τόσα χρόνια οι τοπικοί φορείς είχαν μεριμνήσει ως όφειλαν, να έχουν έτοιμο το γήπεδό μας. Αν καθημερινά αποφεύγαμε μετακινήσεις στο Μεσοπόταμο, στη Μαζαρακιά και το Μαργαρίτι.

Κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκης ειναι ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ το αρχαιότερο σωματείο της κατηγορίας, η ομάδα ενός εκ των τουριστικότερων περιοχών της Ελλάδας, τοσα χρόνια να μην έχει γήπεδο. Αν αυτή τη στιγμή θρηνούσαμε, ΠΟΙΟΣ θα ήταν ο ηθικός αυτουργός; Ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη; Σήμερα η τύχη ήταν μαζί μας. ΑΥΡΙΟ; Ως πότε;Καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ελπίζουμε το γεγονός να σας ταρακουνήσει.

Πιστεύουμε οτι τουλάχιστον θα ενεργοποιήσει την ευαισθησία σας. Χορτάσαμε τόσα χρόνια από λόγια. Ακόμα περιμένουμε τις πράξεις και τις υποσχέσεις σας. Κύριοι πλέον τίθεστε προ των ευθυνών σας. Τα ψέματα τέλειωσαν. Γήπεδο εδώ και τώρα. Είμαστε το μοναδικό σωματείο στη χώρα που δεν έχει γήπεδο. Θέλετε και σεις να γραφτείτε στην ιστορία ως καιροσκόποι; Σήμερα ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Αν θρηνούσαμε, αιτία θα ήταν η μετακίνηση. Απλά ντροπή. Αναλάβετε τώρα τις ευθύνες σας.

Πλέον δεν είναι παράκληση .ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Είστε όλοι σας υπόλογοι.”