image description

Μετά τη χθεσινή αναβολή, θα δοθεί κανονικά σήμερα το έβδομο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα (17:30, ραδιοφωνικά από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3) με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Δημοτικό γήπεδο Καλαμπάκας. Η στιγμή για τα πιο χρήσιμα συμπεράσματα έφτασε, αφού ο αντίπαλος και η χρονική στιγμή που επελέγη για το ματς αυτό, είναι η κατάλληλη για κάτι τέτοιο. Ο κόουτς Γιαννίκης έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει με μεγαλύτερη ασφάλεια πόσο έχουν αφομοιωθεί τα όσα έχουν δουλευτεί και κατά πόσο η θεωρία γίνεται πράξη μέσα στο γήπεδο.

Λογικά φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα και η ΑΕΛ θα έχουν παρόμοιους στόχους στο πρωτάθλημα, αρχικά την εύκολη σωτηρία και στη συνέχεια, γιατί όχι, και την είσοδο στα πλέι-οφ. Βέβαια, η ΑΕΛ είναι πιο έτοιμη σε σχέση με τους Ηπειρώτες, πρόλαβε έπαιξε κι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εν αντιθέσει με τον ΠΑΣ που ακόμα ψάχνει να βρει ρυθμό και διάρκεια στην απόδοσή του, αλλά και να εντάξει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στη γενικότερη φιλοσοφία. Παρ’ όλα αυτά, επειδή μιλάμε για δύο ομάδες που δεν παίζουν για να καταστρέψουν το παιχνίδι του άλλου, αλλά τους αρέσει να παίζουν δημιουργικό ποδόσφαιρο, σίγουρα το ματς θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι «κυανόλευκοι» θα κατέβουν με δύο τουλάχιστον απουσίες, αυτές των Κάστρο και Ελευθεριάδη που είναι τραυματίες. Από πλευράς ΑΕΛ θα απουσιάσει ο Βινίσιους που δεν υπολογίζεται και ο Ζίζιτς που ταλαιπωρείται από θλάση και ήδη στην ΑΕΛ αναζητούν στόπερ για την κάλυψη του κενού.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει για τη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού ο τεχνικός ηγέτης των Ηπειρωτών, προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Λώλης, Νάουμετς, Σιόντης, Καρτάλης, Κρίζμαν και Παμλίδης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βαγγέλης Κοντίνος από την Ε.Π.Σ. Τρικάλων, ενώ βοηθοί του θα είναι ο Θοδωρής Νταλούκας και ο Νίκος Τζάνης, από τον ίδιο σύνδεσμο.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στην Καλαμπάκα και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά στις 17:30 από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3. Μέσω internet μπορείτε να ακούσετε τη μετάδοση και από το κανάλι μας στο dailymotion.