image description

Τα πολλά καλά στοιχεία που έβγαλε στο σημερινό φιλικό με την ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να σχολιάσει μετά το τέλος του φιλικού με την ΑΕΛ ο βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη, Νίκος Μπαδήμα, ενώ δηλώσεις παραχώρησε και ο νεαρός μέσος του ΠΑΣ, Αλέξανδρος Λώλης, που ξεχώρισε με την απόδοσή του σ’ ένα ακόμα φιλικό ματς.

Οι δηλώσεις του κ. Μπαδήμα:

Για τα συμπεράσματα από το τελευταίο φιλικό: «Νομίζω ότι σε κάθε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι, ήμασταν καλύτεροι στον δημιουργικό τομέα, είχαμε καλό πρέσινγκ, φτάσαμε πιο εύκολα στο τελευταίο 1/3 του αντιπάλου, δημιουργήσαμε τις φάσεις, είχαμε αρκετές φάσεις σήμερα, πετύχαμε ένα όμορφο τέρμα και είναι σημαντικό ότι μειώσαμε πολύ τις φάσεις που δεχόμαστε και παρουσιαζόμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα».

Για το αν θα μπορέσει να κρατήσει έναν τόσο καλό ρυθμό ο ΠΑΣ Γιάννινα, βελτιώνοντας κι άλλο την απόδοσή του όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια: «Όσο περνάει ο καιρός και δουλεύουμε ναι. Τα παιχνίδια ήταν αυτά που μας έλειπαν και θα παρουσιαζόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε, σε μια εμφάνιση που ήταν πολύ καλή: «Δεν είναι θέμα η ατομική απόδοση, εμείς προσπαθούμε να βελτιώσουμε βέβαια ατομικά τον κάθε παίκτη, αλλά μέσα από την ατομική βελτίωση έρχεται και η ομαδική. Το σημαντικό είναι ότι ήταν βελτιωμένη η ομαδική δουλειά σήμερα. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή».

Για τις πολλές κάθετες πάσες που παίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που τον ζητεί επίμονα ο κόουτς, του αρέσει το κάθετο παιχνίδι και προσπαθούμε να το κάνουμε. Στα τελευταία παιχνίδια το βλέπουμε όλο και περισσότερο».

Για το αν ήταν πρόβα ενδεκάδας το σημερινό φιλικό: «Είχαμε πει ότι θα μοιράσουμε τον χρόνο επειδή είχαμε δύο φιλικά. Ανάλογα και με την εικόνα των παιδιών και τις ανάγκες του παιχνιδιού με τον Άρη θα αποφασίσουμε για την ενδεκάδα της επόμενης Κυριακής».

Για το παιχνίδι της “κυανόλευκης” πρεμιέρας με τον Άρη, ειδικά μετά τον οδυνηρό ευρωπαϊκό του αποκλεισμό: «Σίγουρα θα αλλάξουν κάποια πράγματα και προφανώς ο προπονητής. Θα αρχίσουμε να κοιτάμε τον αντίπαλο με άλλο μάτι, σχεδόν από την αρχή, γιατί μπορεί να αλλάξει σχηματισμός και θα αλλάξουν σίγουρα κάποια πράγματα».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Μπορεί να έρθουν 2-3 παίκτες ακόμα, τους περιμένουμε, είναι και διοικητικό το θέμα αυτό, στο πόσο γρήγορα θα μπορέσουμε να τελειώσουμε κάποιες υποθέσεις. Εμείς όμως δουλεύουμε με αυτά τα παιδιά που έχουμε τώρα, με αυτά θα ξεκινήσουμε, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, δεν τα υποτιμάμε αυτά που έχουμε εδώ».

Για τους τραυματισμούς Παμλίδη και Κάστρο: «Ο Παμλίδης είχε ένα χτύπημα που τον κράτησε έξω. Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό. Ο Κάστρο έχει ένα χτύπημα από το ματς με τον Παναιτωλικό που τον έχει κρατήσει ακόμα έξω. Ελπίζουμε ότι από αύριο θα μπει κι αυτός σε κανονικούς ρυθμούς».

Αλέξανδρος Λώλης:

Για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με την ΑΕΛ: «Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για την ομάδα μας, δείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στη Super League μ’ έναν αντίπαλο πιο συνηθισμένο σ’ αυτήν την κατηγορία, ενώ εμείς έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει. Δείξαμε ότι μπορούμε και θα παλέψουμε, θα τα δώσουμε όλα για μια καλή θέση στο πρωτάθλημα».

Για το αν ήταν το καλύτερο ματς του ΠΑΣ στην περίοδο των φιλικών: «Ήταν μια πολύ καλή απόδοση. Και στον Παναιτωλικό είχαμε πολύ καλή απόδοση και κατοχή μπάλας. Αυτό είναι το παιχνίδι μας και ίσως να ήταν η καλύτερή μας απόδοση».

Για την νοοτροπία που χτίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, να κρατάει την μπάλα, να μην επιτρέπει στον αντίπαλο να έχει εκείνος τον έλεγχο κτλ: «Ναι αυτή είναι η νοοτροπία μας από πέρυσι. Θα συνεχίσουμε έτσι, δεν θα παίζουμε αμυντικά όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Η νοοτροπία μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο για να παίρνουμε αποτελέσματα».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Και το γκολ και η ασίστ είναι στόχος μου, αλλά κυρίως θέλω να βοηθάω την ομάδα σε κάθε παιχνίδι για να φτάσουμε στους στόχους μας. Ανεξάρτητα ποιος θα σκοράρει σημασία έχει η ομάδα να είναι ψηλά και μετά θα έρθουν όλα στην ώρα τους».

Για τη φάση που ο Νάγκι αποκρούει δικό του σου στο «παραθυράκι» του: «Ήταν όντως μια πολύ καλή ευκαιρία, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Ήταν μία φάση που βγήκε από τη δουλειά που γίνεται στην προπόνηση, δεν γίνεται τίποτα τυχαία, έχουμε όλοι πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και θα το δείξουμε και στη συνέχεια. Θα βελτιωθούμε κι άλλο, έχουμε μία ακόμα εβδομάδα να τα δώσουμε όλα».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο ενόψει πρεμιέρας: «Ο κόσμος πρέπει να περιμένει πολλά από εμάς».

Δείτε το βίντεο με τις δύο συνεντεύξεις