Την ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου αντιμετώπισαν τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Μεσολόγγι την Κυριακή το πρωί.
Ήταν η πρώτη εξόρμηση της νεοσύστατης ομάδας ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων και στη μετακίνηση εφαρμόστηκαν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για την εξάπλωση του Κωροναϊού.
Με πολυπληθή αποστολή 22 αθλητριών, τα κορίτσια των Ιωαννίνων αντιμετώπισαν τις υπέροχες αθλήτριες της ΑΕΚ Μεσολογγίου που αγωνίζονται στην Α’ Εθνική Κατηγορία και πέρυσι βρέθηκαν στην 5 θέση με τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Απέναντι σε μια δυνατή, γρήγορη και γυμνασμένη ομάδα, ο Χάρης Πανταζής δοκίμασε πολλά σχήματα και όλες τις αθλήτριες δίνοντάς τους αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οι γονείς των αθλητριών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ Μεσολογγίου και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Γιάννη Γουλή για την άψογη φιλοξενία και το αθλητικό παιχνίδι.
Οι προπονήσεις των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ Ανατολής Ιωαννίνων συνεχίζονται κανονικά στο Γήπεδο Ανατολής, δίνοντας την ευκαιρία στα κορίτσια των Ιωαννίνων να αγωνιστούν στο άθλημα που αγαπάνε.
ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ: (Χάρης Πανταζής): Πάνου Χριστίνα, Σπηλιά Αναστασία, Σπηλιά Αντιγόνη, Φώτη Κατερίνα, Καλαμπακιώτη Σοφία, Χαραλαμποπούλου Φωτεινή, Καϊτατζή Μονικα, Δασκάλου Αιμιλία, Μπούρη Ελπίδα, Μπολιεράκη Ελένη, Τζίμα Κωνσταντίνα, Παΐλα Μάρθα, Τόλη Δέσποινα, Λιόλη Ναταλία, Τσαρή Αθηνά, Τσαπραλή Ζωή, Ρέγιες Ντανιέλα, Μοσχοβάκη Κατερίνα, Μεντή Αγγελική, Κοκουθάκη Μαρία, Ρίσβα Μαρία, Μητρογιώργου Σμαράγδα.
image description