image description

Αν η μία ομάδα του… Βαγγέλη Μαρινάκη τα πάει εξαιρετικά (νταμπλ εν Ελλάδι, επιστροφή στην κορυφή, τσεκάρισμα στους ομίλους του Champions League για τον Ολυμπιακό), η άλλη… όχι και τόσο. Η Νότιγχαμ Φόρεστ απογοήτευσε με τον in extremis τρόπο που απώλεσε την παρουσία στα «περσινά» play offs ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, στο τελευταίο παιχνίδι, και έχει εκκινήσει άθλια. Αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από την Μπάρνσλι, ήττα 2-0 στο Λονδίνο από την ΚΠΡ στην πρεμιέρα, άνετη ήττα με το ίδιο σκορ στην υποδοχή της Κάρντιφ. Μηδέν γκολ, μηδέν βαθμοί. Κουβέντα περί αμφισβήτησης του Σαμπρί Λαμουσί υπάρχει αλλά μονάχα στα φορά των οπαδών, προς ώρας, ωστόσο αν δεν στρώσει γρήγορα το πράμα ο Γάλλος θα πρέπει να απευθυνθεί στον ΟΑΕΔ (κι ως λέει και μια ψυχή, πρώτο φαβορί θα είναι ο… Τάκης Λεμονής).

Σημαντικό βέβαια ότι αρκετοί νεοφερμένοι δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη, όπως ο μπακ Κρίστι, ο στόπερ ΜακΚένα και ο χαφ Αρτερ, αμφίβολος ο μέσος Λόλεϊ, πάγια εκτός οι χαφ Σάμπα Σο, Μπακιρού.

Η Φόρεστ, σε ένα δύσκολο ματς στο πάμε στοίχημα προτάσεις σήμερα δοκιμάζεται απόψε για την EFL Championship στη Χάντερσφιλντ, η οποία έχει επίσης ξεκινήσει άσχημα: πρόωρος αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ υποδεχόμενη τη Ρότσντεϊλ, ήττα στην πρεμιέρα υποδεχόμενη τη Νόριτς, ήττα μάλλον… αναμενόμενη αλλά με το βαρύ 3-0 στο Μπρέντφορντ, στο τελευταίο. Βαθμός αγνοείται, γκολ αγνοούνται. Προβληματισμός, δε, επικρατεί για τον περσινό αρχισκόρερ Γκραντ που δεν παίζει καθότι υπό πώληση αλλά δεν έχει βρει ομάδα.

Στα της παράδοσης, οι δύο ομάδες ανταμώνουν για 58η φορά, με τη Χάντερσφιλντ να έχει την… υπεροπλία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης: 22-17-18 συνολικά, 11-12-6 εντός. Μάλιστα οι «τέρις» μετρούν πέντε σερί νίκες, και στις δύο έδρες, επί της Φόρεστ (όλες στο πρωτάθλημα) και αήττητο 8 αγώνων στα επίσημα και στις δύο έδρες (6-2-0).

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr