image description

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova

Για την επιστροφή του στον Άρη:

«Σίγουρα είναι ωραία τα συναισθήματα επιστρέφω στον Άρη μετά από 22 χρόνια, έχουν αλλάξει τα πράγματα κατά πολύ καλύτερα».

Για το γεγονός ότι αναλαμβάνει τον Άρη μια ομάδα με ιδιαίτερη βαρύτητα:

«Μας δίνει την ευκαιρία να υπηρετήσουμε αυτή την ομάδα μια ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει από την πρώτη μέρα που ήρθαμε έχουμε σκοπό η ομάδα να δουλέψει και να βελτιώνεται κάθε μέρα».

Για το παιχνίδι με το Βόλο:

«Στο Βόλο ήταν ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα ήταν αυτό που μετρούσε. Η ομάδα ερχόταν από μια κακή βραδιά ήταν πιεσμένη και αγχωμένη. Κρατάμε τη νίκη και αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί

Από εκεί και πέρα την Δευτέρα ήταν μια νέα μέρα μια νέα εβδομάδα. Προσπαθήσαμε να έρθουμε κοντά με τους ποδοσφαιριστές και αφουγκραστούμε τι χρειάζεται η ομάδα, ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Η ομάδα δεν χρειάζεται πολλά έχει ένα καλό ρόστερ και πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για την ενίσχυση:

«Δεν θέλω να μιλήσω για θέσεις, είναι γνωστό. Συζητάμε με τη διοίκηση θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να παρουσιαστεί η ομάδα πλήρης».

Για τον Σούντγκρεν:

«Είναι παίκτης της ομάδας. Με την προηγούμενη κατάσταση δεν βρέθηκε σημείο επαφής και δεν μπόρεσε να αποδεσμευτεί κιόλας. Πλέον είναι στο χέρι του και μου είπε ότι έχει την διάθεση να προσπαθήσει».

Για τις απουσίες:

«Στην ουσία μια απουσία έχουμε αυτή του Σάκιτς που τραυματίστηκε στο χέρι, του ευχόμαστε περαστικά. Δουλέψαμε καλά και ευελπιστούμε από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ να βελτιωνόμαστε».

Για την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα: 

«Δεν υπάρχει εικόνα αλλά είναι δουλειά μας να βρούμε, είναι μια νεανική ομάδα. Πήρε κάποιους παίκτες αργά, αλλά χρειάζεται προσοχή. Αυτά τα παιχνίδια μπορεί να τα κάνει δύσκολα ο Άρης, είμαστε καλύτερη ομάδα με ποιότητα και πρέπει σε τέτοια παιχνίδια να παίρνουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε».

Για το εάν είχε επικοινωνία με τον Ένινγκ ή τον Χαριστέα:

«Με τον κ.Ένινγκ δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω αλλά με τον κ.Χαριστέα είχαμε μια επαφή πριν παραιτηθεί».

 

Μπερτόγλιο: “Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι”

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχουμε δει τα Γιάννενα γιατί δεν έχουν παίξει ακόμη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το ξεκίνημα με τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλό στην ψυχολογία μας. Στον Βόλο ήταν δύσκολο παιχνίδι και το σημαντικό ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

«Σίγουρα είναι ωραία τα συναισθήματα επιστρέφω στον Άρη μετά από 22 χρόνια, έχουν αλλάξει τα πράγματα κατά πολύ καλύτερα».

Για το πρώτο ματς του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη: «Εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε καλό παιχνίδι. Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με το νέο προπονητή, η κάθε νίκη είναι σημαντική για την ομάδα».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Οι δύο νίκες είναι σημαντικές για την ομάδα και την ηρεμία της. Ελπίζουμε να τα πάμε καλά και με τον νέο προπονητή. Κάνουμε πολύ καλή τακτική και ελπίζω πολύ γρήγορα να βγουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε με τον νέο κόουτς».