Ο Γιαννιώτης πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Σίμος, ανέλαβε βοηθός προπονητή στην κυπριακή Ομόνοια. Ο Γιώργος Σίμος έχει ήδη πιάσει δουλειά στο πλευρό του κ. Κάρβερ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον 38χρονο Ελλαδίτη, Γιώργο Σίμο, για να αναλάβει τη θέση του βοηθού προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο Γιώργος Σίμος είναι κάτοχος του ποδοσφαιρικού διπλώματος UEFA Pro.

Από το 2012 μέχρι το 2016 δούλεψε στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Το 2012 ήταν στις μικρές ηλικιακά ομάδες, το 2013 ανέβηκε στην ομάδα των U15, την επόμενη χρονιά δούλεψε στην ομάδα των U17 και από το 2015 ήταν στην ομάδα των U20.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Α”  Εθνική κατηγορία, ενώ είχε και σύντομο πέρασμα από το Κυπριακό πρωτάθλημα, όπου έπαιξε στην ΑΕΚ Λάρνακας.

«Είμαι χαρούμενος γιατί η παρουσία μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ ανοίγει μία καινούργια προοπτική. Αποτελεί πρόκληση για εμένα το γεγονός ότι θα εργαστώ σε μία μεγάλη ομάδα. Έχω συναντήσει ένα πολύ καλό κλίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Με υπομονή, σταθερότητα και πολλή δουλειά, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ωραίες στιγμές και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Γιώργος Σίμος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας», δήλωσε στο site της ομάδας της Ομόνοιας.