image description

Δηλώσεις μόνο στη NOVA παραχωρούν οι προπονητές, λόγω της Covid-19 με τον Αργύρη Γιαννίκη να δηλώνει στο συνδρομητικό ότι θα προτιμούσε το ντεμπούτο της ομάδας του να συνδυαστεί με νίκη, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι μετά το 0-2 φάνηκε η έλλειψη παιχνιδιών από τον Μάρτιο, αλλά και της μη έγκαιρης έλευσης των μεταγραφών, ώστε να προσαρμοστούν εγκαίρως οι παίκτες στο πλάνο.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά μετά την απραξία που είχαμε από τον Μάρτιο, παίξαμε καλά τα πρώτα 25 λεπτά, αλλά μετά φάνηκε ότι έχουμε να αγωνιστούμε για μεγάλο διάστημα. Δεν έχουμε διάρκεια θα τη βρούμε στη συνέχεια και σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Μπράβο στους παίκτες γιατί μετά από τόση αποχή κι ενώ ήρθαν αργά οι μεταγραφές τα πήγαν καλά. Αν βάλουμε τα πράγματα στη ζυγαριά ήταν καλό το αποτέλεσμα».

Για το τι κρατάει από το ματς: «Κρατάμε από το ματς ότι ήμασταν πιστοί στο πλάνο με μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά μετά φάνηκε ότι δεν είχαμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας».

Για τα ντεμπούτα νεαρών παικτών στη Super League: «Δουλεύουμε από πέρυσι με αυτά τα νεαρά παιδιά, τα εξελίσσουμε. Σήμερα είχαμε τις κινήσεις που θέλαμε στην αρχή απ’ όλη την ομάδα».

Για το δικό του ντεμπούτο: «Είναι δευτερεύον το ντεμπούτο το δικό μου, αλλά θα ήθελα να κερδίσουμε».