Την υποψηφιότητά του για το Δ.Σ. της ΕΟΚ με το ψηφοδέλτιο του κ. Λιόλιου ανακοίνωσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, Γιώργος Μάστακας. Όπως είναι γνωστό, σε προ ημερών συνέντευξή του ο κ. Λιόλιος, ιδιοκτήτης του Προμηθέα Πατρών, είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ομοσπονδίας μπάσκετ, με την οποία ο κ. Μάστακας συντάσσεται.
Ο κ. Μάστακας γνωστοποίησε την πρόθεσή του σε ανακοίνωσε που εξέδωσε. Αναλυτικά:
Αγαπητοί φίλοι,
Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησής μου με το μπάσκετ γυναικών, μια δραστηριότητα που αποτελεί πιά σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της καθημερινότητάς μου, αποφάσισα να κάνω κι εγώ ότι περνά από το χέρι μου για να αλλάξουμε σελίδα.
Είμαι της άποψης πως οι αλλαγές δεν έρχονται από μόνες τους, πρέπει ο καθένας από εμάς να τις κάνει πραγματικότητα.
Στις επερχόμενες εκλογές της ομοσπονδίας, θα είμαι υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΚ και συντάσσομαι στο πλευρό του κυρίου Λιόλιου, που η τεχνοκρατική του προσέγγιση και το όραμά του για το μπάσκετ, με κάνει να πιστεύω πως μαζί μπορούμε να πάμε το άθλημα ψηλότερα.
Είναι η ώρα το Ελληνικό μπάσκετ γυναικών να βρεθεί εκεί που του αξίζει και ο σχεδιασμός του κου Λιόλιου είναι κατά την προσωπική μου άποψη, ρεαλιστικός, εφικτός και άμεσα εφαρμόσιμος.
Συστρατεύομαι μαζί του για να δούμε το μπάσκετ γυναικών στις υψηλότερες βαθμίδες της Ευρώπης.
Γιώργος Μάστακας
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC