image description

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές οι ομάδες Κ19 και Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινάνε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με το πρόβλημα των δελτίων να μην έχει λυθεί, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση και δεν μπορούν να δοθούν πλέον άλλες αναβολές χωρίς επιπτώσεις για τις δύο ομάδες των Ηπειρωτών.

Οι υποδομές του ΠΑΣ θα κατέβουν με όσους παίκτες διαθέτουν, ανεξαρτήτως ελλείψεων σε θέσεις  και ανεξαρτήτως του πόσο ανταγωνιστικές μπορούν να είναι χωρίς τις 15 περίπου μεταγραφές παικτών που έκαναν.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει με τον αγώνα της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο στις 14:00 στο αθλητικό κέντρο Epirus με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε «αφιονισμένος» τη σεζόν νικώντας με 3-0 τον Παναιτωλικό και 1-9 την ΑΕΛ!

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται  την Κυριακή  στις 11:30 στο ανακαινισμένο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου, όπου για το πρωτάθλημα Κ19 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό των Νικοπολίδη-Πάντου. Για τον ΠΑΣ φυσικά είναι πρεμιέρα, ενώ για τον Ολυμπιακό θα είναι το 3ο παιχνίδι της σεζόν, έχοντας νικήσει στα δύο προηγούμενα τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό με το ίδιο σκορ (2-1).