Χωρίς απρόοπτα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον σπουδαίο αγώνα της Κυριακής (20:30) με τον Ολυμπιακό. Κάποιες μικροενοχλήσεις που είχαν Εραμούσπε και Κρίζμαν δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα το ιατρικό επιτελείο, το οποίο έδωσε το ok να μπουν οι παίκτες στην αποστολή.

Ο κ. Γιαννίκης επέλεξε για την αυριανή 20άδα τους: Χουτεσιώτη, Γιαννίκογλου, Παντελάκη, Εραμούσπε, Σάλιακα, Πίρσμαν, Πανουργιά, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Σιόντη, Καρτάλη, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Νάουμετς, Λιάσο, Λώλη, Ελευθεριάδη, Παμλίδη, Λέο, Κρίζμαν.

Εκτός έμειναν οι Κάργας, Μπρένερ, Γώγος, Δούμτσης, Γροσδάνης, Νάτιντσουκ και Αθανασίου. Μιας και δεν είχαν πάρει νούμερα ως τώρα, να σημειωθεί ότι ο Δούμτσης πήρε το νούμερο 11, ο Νάτιντσουκ το 92, ο Αθανασίου το 99, ενώ ο Μπρένερ που θα εκδοθεί το δελτίο του τη Δευτέρα, θα πάρει το νούμερο 8. Μάλιστα έχει δείξει να βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Παρασκευής με τη Βέροια και από εκεί και πέρα θα είναι κι αυτός διαθέσιμος για το πρωτάθλημα.