Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη NOVA αρχικά είπε ότι το γκολ του Χασάν έπρεπε να μετρήσει, ενώ το ματς το χαρακτήρισε πολύ ωραίο, με πάθος και ένταση. «Δεν υπάρχει οφσάιντ. Το VAR μάλλον είδε το χέρι, το οποίο δεν αποτελεί… Για το χέρι δεν μπορούμε να δώσουμε οφσάιντ», είπε ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτηριστικά.

Κατά τα άλλα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του και υποστήριξε ότι έπαιξαν όπως έπρεπε, δηλώνοντας απογοητευμένος μόνο από το αποτέλεσμα…

«Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι με πάθος και ένταση και από τις δύο ομάδες, τα Γιάννινα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε πει ότι θα ήταν δύσκολο να περάσουμε από εδώ. Μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πολλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι, δεν ήταν πάρα πολύ καλό από μέρους μας όμως γενικότερα ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, γεμάτο πάθος, ένταση και ψηλό ρυθμό».

Στην ερώτηση αν περίμενε την αντίσταση του ΠΑΣ, ο Μαρτίνς απάντησε: «Περίμενα ότι ο ΠΑΣ θα παίξει με αυτό τον τρόπο και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν έχω τίποτα να προσάψω στους παίκτες μου, έπαιξαν όπως έπρεπε. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι από το γεγονός ότι δεν πήραμε τους 3 βαθμούς, η συμπεριφορά τους όμως, και ο τρόπος που αντιμετώπισαν τον αντίπαλο ήταν όπως έπρεπε. Η απογοήτευση είναι μόνο για το αποτέλεσμα».

Για το πως σκοπεύει να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού στα α’ ημίχρονα, όπου ακόμα δεν έχει σκοράρει: “Σήμερα δεν ήταν όπως σε άλλα ματς, ξεκινήσαμε με πάθος και ένταση, τα Γιάννενα μας δημιούργησαν δυσκολίες, ήταν ένας πολύ άξιος αντίπαλος, όμως εμείς παλέψαμε, δώσαμε την ψυχή μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι τα Γιάννενα ήταν ο λόγος που δεν καταφέραμε να πάρουμε πιο εύκολα ένα αποτέλεσμα, αλλά και γιατί δεν μας άφησαν”.

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός: “Όταν έρχεσαι από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο να προσαρμοστείς ξανά στην ελληνική πραγματικότητα. Πολύ σύντομα θα είμαστε πιο έτοιμοι, θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και το μυαλό όλων μας θα είναι συγκεντρωμένο”