Στο ότι πρέπει να μείνουν ταπεινοί και πειθαρχημένοι οι παίκτες του στάθηκε στις δηλώσεις του στο Novasports ο Αργύρης Γιαννίκης που τόνισε ότι η ομάδα ξεκίνησε με δύο πολύ καλά αποτελέσματα.

Για τις δύο ισοπαλίες και το τι θα έλεγε πριν 1,5 χρόνο εάν του έλεγαν ότι θα ξεκινούσε με δύο ισοπαλίες με Άρη και Ολυμπιακό την εν Ελλάδι παρουσία του: “Δεν ξέρω τι θα απαντούσα. Η ζωή τα φέρνει διαφορετικά καμιά φορά απ’ ό,τι τα περιμένεις. Σίγουρα οι 2 πόντοι με δύο μεγάλους αντιπάλους είναι σημαντικοί, ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό που είναι τεράστια ομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας, είχαμε απραξία και έχουμε. Ξεκινήσαμε μια δουλειά πέρυσι και τη συνεχίζουμε και φέτος. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μας.

Εύχομαι στον Ολυμπιακό και σε όλες τις ελληνικές ομάδες καλή πορεία στην Ευρώπη”.

Για την πίεση που ασκεί η ομάδα και την πειθαρχία: “Είναι δύο πυλώνες, αλλά υπάρχουν κι άλλοι. Προσπαθούμε να πρεσάρουμε, να είμαστε πειθαρχημένοι. Μας λείπει η πράξη, ο ρυθμός, τα παιχνίδια, η διάρκεια, αλλά είχαμε να παίξουμε από τον Μάρτιο. Τα δύο πρώτα αποτελέσματα είναι καλά για μας”.

Για το αν θα μπορούσε να έχει νικήσει ο ΠΑΣ: “Ας είμαστε ταπεινοί, να έχουμε το κεφάλι κάτω, ο αντίπαλος ήταν μεγάλος, μας άσκησε μεγάλη πίεση”.

Για το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια: “Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά να συνεχίσουμε τον δρόμο μας, να ανακτήσουμε λιγάκι την κατοχή μπάλας, γιατί ο Ολυμπιακός στο α’ ημίχρονο κάποια διαστήματα μας πίεζε πάρα πολύ και θέλαμε να κρατάμε μπάλα για να μη δεχόμαστε τόσο μεγάλη πίεση”.

Για την απουσία του κόσμου: “Σε όλους λείπει, εύχομαι να περάσει αυτή η κρίση. Ο κόσμος κάνει το ποδόσφαιρο και είναι κρίμα που δεν ήταν ο κόσμος του ΠΑΣ στο γήπεδο σήμερα”.