image description

Ο σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα στο ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό, Γιώργος Παμλίδης, μίλησε στα κανάλια Novasports και σημείωσε ότι έγινε μία υπερπροσπάθεια από τους συμπαίκτες του και ότι υπάρχει μεγάλη δίψα για αγώνες, μετά τη μεγάλη αποχή.

Αναλυτικά:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ, αλλά θα ήθελα να συνδυαστεί με νίκη της ομάδας μου. Θα κρατήσουμε το θετικό αποτέλεσμα και θα κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Για το αν ήταν αποτέλεσμα τακτικής το γρήγορο γκολ: «Να δώσω καταρχάς συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί έγινε μια υπερπροσπάθεια. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και όλο το καλοκαίρι πάνω σε αυτό το πλάνο, μας βγήκε στα δύο πρώτα ματς. Θεωρώ ότι αν κάποιος μας έλεγε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ότι σε αυτά τα δύο ματς θα είχαμε 2 βαθμούς, θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι. Παρ’ όλα αυτά δεν είμαστε τόσο ευχαριστημένοι και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, είτε από τον Άρη είτε σήμερα».

Για τις 9 στις 9 τελικές εντός εστίας: «Τίποτα δεν βγαίνει τυχαία. Υπάρχει μεγάλη δίψα να παίξουμε, γιατί είχαμε και μεγάλη αποχή. Θεωρώ ότι δεν μας έχει στοιχίσει η αποχή, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα έρθει και η πρώτη νίκη».

Για τον ρυθμό και αν ήταν καλύτερα τα πράγματα με τον Ολυμπιακό: «Σήμερα ήταν καλύτερα όντως. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βρίσκουμε και καλύτερο ρυθμό. Στο ποδόσφαιρο ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός. Ο Ολυμπιακός είχε πολλά ματς στα πόδια του, δεν έχει καμία σχέση ο δικός του ρυθμός με τον δικό μας».

Για το αν το αποτέλεσμα θα βοηθήσει να χτίσει η ομάδα τα επόμενα στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα, είχαμε δύο καλά αποτελέσματα, θα μπορούσαμε και το κάτι παραπάνω, αλλά ας μην είμαστε αχάριστοι».

Για τον κ. Γιαννίκη και τη δουλειά που γίνεται: «Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα είναι πετυχημένα και πέρυσι και φέτος που ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Όπως για τους ποδοσφαιριστές, έτσι και για τους προπονητές είναι κίνητρο αυτή η κατηγορία. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και στο τέλος θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

Για τον κόσμο: «Είναι πρωτόγνωρη αυτή η κατάσταση. Υπήρχε κόσμος γύρω από το γήπεδο και πιστεύω να τους ευχαριστήσαμε».