Η Ntougias Basketball Academy και ο Θρύλος Ιωαννίνων ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τις εταιρείες AUTOSTORE και NAGO που εδρεύουν στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων -Αθηνών.

Πρόκειται για μια συνεργασία που εντάσσεται στο χορηγικό πρόγραμμα της περιόδου 2020-2021. “Καλωσορίζουμε την Autostore και τη NAGO στην οικογένεια της Ntougias Basketball Academy και του Θρύλου Ιωαννίνων. Η συμβολή της εταιρίας στην φετινή μας προσπάθεια είναι πολύ σημαντική και την ευχαριστούμε για αυτό. Ξεκινάμε σήμερα μια συνεργασία που ελπιζουμε ότι θα κρατήσει για πολύ καιρό” αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Ντούγιας, ιδιοκτήτης της Ntougias Basketball Academy.

Με τη σειρά τους οι ιδιοκτήτες της Autostore και της NAGO Κώστας Νάστος και Κώστας Γκόδρας αναφέρουν: “Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να είμαστε χορηγός της Ntougias Basketball Academy και του Θρύλου Ιωαννίνων σε αυτή την προσπάθεια που κάνουν. Είναι πράγματι εντυπωσιακό το πώς δουλεύουν με τα μικρά παιδιά και πόσο πολύ αγαπούν τον αθλητισμό, για αυτό και συμμετέχουμε στη φετινή προσπάθεια”.

Ποια είναι η Autostore NAGO

Έχοντας 22 χρόνια εμπειρία η Austostore εξειδικεύεται στα αξεσουάρ αυτοκινήτου, καθώς και στην τοποθέτηση μεμβρανών, όντας αποκλειστικός συνεργάτης της Llumar. Μαζί με τη NAGO, η οποία εξειδικεύεται στην τοποθέτηση μεμβρανών σε κτίρια, αποτελούν εταιρίες με μεγάλη εμπειρία και πελατολόγιο. Οι εγκαταστάσεις τους είναι στο 7ο χλμ της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2651093434.