Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε στις 17 Απριλίου και 2 μήνες μετά, στις 16 Ιουνίου, η διοργανώτρια αρχή θα επικυρώσει το βαθμολογικό πίνακα από τις θέσεις 6 και κάτω, δηλαδή από τη θέση που έχει καταλάβει ο ΠΑΣ ως τους Πανθρακικό και Καλλονή που υποβιβάστηκαν και παράλληλα θα επικυρωθεί και η βαθμολογία που προέκυψε από τα play-offs. Έτσι ο ΠΑΣ θα είναι και με τη… βούλα ο επιλαχών για τη θέση του Πανιωνίου.

Στην επικείμενη συνεδρίαση της Super League θα συζητηθούν κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα, όπως η ημερομηνία κλήρωσης του επόμενου πρωταθλήματος και οι προτάσεις της Ξάνθης για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 16/06/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Super League, βαθμολογίας Αγώνων Κατάταξης Play Offs Super League και βαθμολογίας Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League, 2015 – 16.

2. Θέματα Διοργάνωσης Πρωταθλήματος (Συνοπτικό Αγωνιστικό Πρόγραμμα, Κλήρωση νέου Πρωταθλήματος, Ορισμός αρμόδιας επιτροπής σύμφωνα με τον Κανονισμό Παρατηρητών).

3. Αναδιοργάνωση διοικητικού μοντέλου Super League.

4.Tηλεοπτικά και χορηγικά θέματα.

5. Διαγωνισμός για την ιστοσελίδα και την database της Super League.

6. Αμοιβές εκπροσώπων Super League στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

7. Πρόταση ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. για την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας.

8.Διάφορα.