Επαναπαυμένος στα καλά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις με Άρη και Ολυμπιακό έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ηττήθηκε με 3-0 στο φιλικό ματς με τη Βέροια, μία ήττα που ήταν ένα καλό μάθημα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να «προσγειωθεί» πολύ γρήγορα και να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να συνεχίσει να μας προσφέρει όμορφο θέαμα στη Super League.

Το σημερινό ματς είναι μία παρένθεση και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Έγιναν κάποιες δοκιμές από τον κ. Γιαννίκη, ο οποίος έδωσε σχεδόν 57 λεπτά συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιζαν πολύ ως τώρα, ενώ έκανε άτυπο ντεμπούτο και ο Μπρένερ. Η έλλειψη ρυθμού και ομοιογένειας της αρχικής ενδεκάδας ήταν φανερή.

Η Βέροια από την πλευρά της, παίζοντας με μια ομάδα δύο κατηγορίες παραπάνω, είχε ισχυρό κίνητρο για μια καλή απόδοση και κατάφερε να αιφνιδιάσει με το πείσμα της τον ΠΑΣ που βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο με δύο γκολ του Λουκίνα, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 51’ σ’ ένα χρονικό διάστημα που μας έχει συνηθίσει να δέχεται γκολ ο ΠΑΣ και στο πρωτάθλημα.

Από το 57’ και μετά έπαιξαν περισσότεροι από τους θεωρούμενους «βασικούς», ο ΠΑΣ είχε μεγάλη κατοχή μπάλας και πιο γρήγορο passing game, αλλά ήταν ακίνδυνος στην αντίπαλη περιοχή. Συνέβαλαν στο σπάσιμο του ρυθμού και οι συνεχείς αλλαγές του κ. Δερμιτζάκη που έβαζε έναν-έναν τους παίκτες του αλλαγή στην επανάληψη, δείχνοντας ότι τον ενδιαφέρει ένα αποτέλεσμα που θα κάνει αίσθηση και εν τέλει το 3-0 ήρθε σχετικά εύκολα για τη Βέροια.

Στον ΠΑΣ θα πρέπει σίγουρα να κρατήσουν το σημερινό «μάθημα», να προσγειωθούν και ίσως να κάνει και καλό αυτό το αποτέλεσμα, γιατί η ομάδα θα πάει στον Βόλο πιο συνειδητοποιημένη μετά από μία εβδομάδα. Με τη φανέλα ή τις προηγούμενες καλές εμφανίσεις δεν κερδίζεις ούτε φιλικό, πόσο μάλλον όταν οι αντίπαλοι είναι πια υποψιασμένοι για το πόσο καλή μπάλα μπορεί να παίξει ο ΠΑΣ.

Από κάποια ατομικά στοιχεία σήμερα θα κρατήσουμε την προσπάθεια του Μπρένερ, που έδειξε να έχει καλή ατομική τεχνική και θα πρέπει σιγά-σιγά να βρει τον ρόλο του τακτικά, ενώ πολύ δραστήριος στο β’ μέρος ήταν ο Λώλης.

Στροφή και πάλι από σήμερα το βράδυ στο πρωτάθλημα, με συνέχιση της σκληρής δουλειάς και κάτω το κεφάλι, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αγωνιστικές στη Super League μπροστά μας κι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Δείτε τις λεπτομέρειες του αγώνα ΕΔΩ