Δηλώσεις έγιναν μετά το φιλικό Βέροιας – ΠΑΣ Γιάννινα από τον προπονητή της Βέροιας, Παύλο Δερμιτζάκη και τον τέως ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν της Βέροιας, Τόλη Σκόνδρα. Από τον ΠΑΣ δεν δόθηκε σε κανέναν το “πράσινο φως” να μιλήσει.

Ο κ. Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον ΠΑΣ για την τιμή που έκανε στη Βέροια και το καλό και εποικοδομητικό φιλικό. Ήταν το 9ο φιλικό επί μιας από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Super League, όπως είπε. Ακόμα τόνισε ότι ήθελαν ένα τέτοιο ματς γιατί μόνο οφέλη και προβληματισμούς θα δημιουργούσε και συμπλήρωσε, «Δεν κοιτάω το σκορ, κοιτάω τους προβληματισμούς που μας έβαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα, είχαμε καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Αυτό το φιλικό ήταν μια βάση, θα χτίσουμε πάνω σ’ αυτό το φιλικό, είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε παραπάνω διάρκεια, αλλά δεν έχουμε λόγο να φορμάρουμε από τώρα την ομάδα».

Ο Τόλης Σκόνδρας δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σήμερα, όπως και ο Μπουκουβάλας λόγω τραυματισμού, μίλησε όμως μετά το τέλος του ματς και αναφέρθηκε στην πολύ καλή οργάνωση της ομάδας του και το δυνατό σύνολο που χτίζεται και χαρακτήρισε τον ΠΑΣ Γιάννινα ομάδα της καρδιάς του! Μίλησε για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και τους φίλους που συνάντησε σήμερα στο γήπεδο.

Μεταξύ άλλων είπε: «Είμαστε ανταγωνιστική ομάδα, αλλά και στον ΠΑΣ έπαιξαν πολλά νεαρά παιδιά και κάποιοι παίκτες που είναι ανέτοιμοι ακόμα γιατί άργησαν να έρθουν. Η εικόνα μπορεί να μην ήταν αυτή που έπρεπε, αλλά έγινε ωραίο ματς και κερδίσαμε».

Για την προσαρμογή του στη Βέροια: «Έχει πολύ καλά παιδιά και καλό κλίμα η ομάδα, όλοι μας βοήθησαν και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος να προσαρμοστούμε».