image description

Την προετοιμασία τους ξεκίνησαν από σήμερα (Τρίτη απόγευμα) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που έχουν μπροστά τους το Σάββατο (16:00) ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλο. Μπορεί οι Θεσσαλοί να μην έχουν τη βαριά φανέλα του Άρη και του Ολυμπιακού και να μην είναι καν ιστορικό σωματείο, αφού η ομάδα δημιουργήθηκε το 2017 μετά από απορρόφηση της Πύδνας Κίτρους , εν τούτοις κατάφεραν να αναρριχηθούν πολύ γρήγορα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και φέτος έχουν κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με 2 εκτός έδρας νίκες με Ατρόμητο και Λαμία, μία ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, ενώ με τον Άρη από ατυχία δεν πήραν έστω την ισοπαλία.

Με επίγνωση των δυσκολιών του ματς προετοιμάζει την ομάδα του ο κ. Γιαννίκης, που επέστησε την προσοχή στους παίκτες του για τις δυσκολίες που θα συναντήσουν και τα σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσουν προσοχή.

Από τη σημερινή προπόνηση δεν απουσίασε κανένας ποδοσφαιριστής, αφού ακόμα και ο Γιάννης Κάργας κατάφερε να ακολουθήσει μέρος της προπόνησης και θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό μέρα με τη μέρα και προπόνηση με την προπόνηση. Βέβαια οι ελπίδες να προλάβει κάποιο από τα προσεχή τρία παιχνίδια σε διάστημα 8 ημερών με Βόλο, Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΚ είναι μικρές.

Το σημερινό δίτερμα έγινε σε πολύ μικρό χώρο και είχε αρκετές εντυπωσιακές φάσεις και όμορφα γκολ, δείγμα της θέλησης των παικτών να κλείσουν τη μικρή παρένθεση του φιλικού της Βέροιας, που ούτως ή άλλως δεν αποτελούσε κριτήριο για τη συνολική αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε στις 19:20 υπό το φως μερικών προβολέων που άναψαν για λίγα λεπτά, αφού πλέον νυχτώνει πιο αργά. Τετάρτη και Πέμπτη οι προπονήσεις θα είναι και πάλι πρωινές, ενώ την Παρασκευή η ομάδα θα αναχωρήσει για Βόλο.

*Φώτο αρχείου