Πρωινή προπόνηση είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, με το βάρος να πέφτει για μία ακόμα μέρα στην τακτική, με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση και την επιθετική ανάπτυξη. Ο κ. Γιαννίκης δούλεψε εντατικά με τους ποδοσφαιριστές του και επεξηγούσε σε πολλά σημεία της προπόνησης τις κινήσεις που ήθελε να κάνουν στον χώρο, με μπάλα ή χωρίς.

Ο Γιάννης Κάργας μπήκε πλέον σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά δεν φαίνεται να υπολογίζεται για τον Βόλο. Ωστόσο ανεβάζει καθημερινά τους ρυθμούς του για να είναι διαθέσιμος είτε στον αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης ή το αργότερο την άλλη Κυριακή με την ΑΕΚ. Το καλό είναι ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του γρήγορα, οπότε ξεκινάει να δουλεύει πλέον σε δυνατούς ρυθμούς.

Κανένα άλλο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο κόουτς των Ηπειρωτών, που δεν έδειξε σήμερα ενδεκάδα, μιας και δεν έγινε δίτερμα, ωστόσο δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου η ομάδα άφησε άριστες εντυπώσεις.

Την Παρασκευή το πρωί η ομάδα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση πριν το σαββατιάτικο παιχνίδι και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τον Βόλο.