image description

Μετά την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας, λόγω των κλειστών εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ, ο Α.Ο. Ιωαννίνων ετοιμάζεται για καθυστερημένη κατά μία εβδομάδα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα χάντμπολ ανδρών, όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΓΑΣ Κιλκίς.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 18:00 στο ΔΑΚ Κιλκίας και διαιτητές θα είναι οι Θεοδοσίου- Παπούλιας.

Φέτος το πρωτάθλημα της Α2 διεξάγεται σε δύο ομίλους (Βορρά και Νότου) που χωρίζονται εκ νέου σε δύο υποομίλους. Οι τρεις πρώτοι κάθε υποομίλου θα συνεχίσουν στη Β’ φάση, όπου 6 ομάδες του Α’ Ομίλου και 6 του Β’ θα διεκδικήσουν από μία θέση ανόδου, θα ανέβουν δηλαδή συνολικά 2 ομάδες.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 4η θέση και κάτω του κάθε υπομίλου θα αγωνιστούν για την παραμονή τους και θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες ομάδες από κάθε όμιλο, δηλαδή συνολικά τέσσερις ομάδες.

Ο ΑΟΙ στον δικό του υποόμιλο θα έχει αντιπάλους τους Αρχέλαο Κατερίνης, ΓΑΣ Κιλκίς, ΑΟ Κοζάνης και ΧΑΝΘ και στόχος του θα είναι η τριάδα, ώστε από τον Φεβρουάριο και μετά να βρεθεί στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου του Β’ Ομίλου.

2η Αγωνιστική 
Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Σκορ Ημ. Διεξαγωγής
Α.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ Χ.Α.Ν.Θ 18/10/2020 17:00
Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ Α.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 17/10/2020 18:00