image description

Σε ακόμη μια χορηγική συνεργασία προχωρά η Ntougias Basketball Academy και ο Θρύλος Ιωαννίνων, αυτή τη φορά με τα SMART MARKET, που βρίσκονται στην οδό Μαυρογιάννη 24-26 στα Ιωάννινα.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης των ακαδημιών Νίκος Ντούγιας καλωσορίζει τα Smart Market στην οικογένεια της Ntougias Basketball Academy. “Πρόκειται για μια επιχείρηση αναπτυσσόμενη και η προοπτική της ταιριάζει απόλυτα με τη δική μας στην Ntougias Basketball Academy. Χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε και πραγματικά την ευχαριστώ που μας στηρίζει σε μια τόσο δύσκολη χρονιά” ανέφερε.

Απο την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της Smart Market Γιώργος Μάρος υπογραμμίζει: “Η συνεργασία μας με το Νίκο και τη Ntougias Basketball Academy  είναι ιδιαίτερη σημαντική, καθώς αμφότεροι απευθυνόμαστε στη γιαννιώτικη οικογένεια. Μας ενδιαφέρει και μας αρέσει πολύ ο τρόπος προσέγγισης της Ακαδημίας προς τα νέα παιδιά, καθώς και οι αρχές που πρεσβεύει” ανέφερε.

 

Ποια είναι τα Smart Market

Τα Smart Market ξεκίνησαν το 2013 την παρουσία τους στην αγορά της πόλης των Ιωαννίνων (οδός Μαυρογιάννη 24-26) καθώς και στον Παρακάλαμο. Εξειδικεύονται στη λιανική πώληση και αποτελούν μια πολύ σημαντική και οικονομική λύση για όλη την οικογένεια. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2651064675