Το ντεμπούτο της στη Γ’ Εθνική προετοιμάζεται να κάνει η Θύελλα Κατσικά, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σ’ αυτήν την κατηγορία. Πρώτη φορά με το όνομα Γ’ Εθνική βέβαια, αφού στην ουσία παραμένει 4η τη τάξει κατηγορία, με τη Θύελλα να έχει αρκετά χρόνια παρουσίας σ’ αυτό το επίπεδο, αλλά με την παλιά ονομασία, ως Δ’ Εθνική.

Στόχος για την ομάδα του Πέτρου Κοντοδήμα είναι φυσικά η παραμονή, ένας στόχος που έχει αποδειχτεί από τα προηγούμενα χρόνια ότι απαιτεί από τις ομάδες να βρίσκονται σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο, αφού όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Η αυλαία για τη Θύελλα Κατσικά ανοίγει με αντίπαλο την ιστορική Αναγέννηση Άρτας την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, καθώς δεν έχει αδειοδοτηθεί ακόμα η φυσική έδρα της Θύελλας. Θα είναι σαφώς ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην ομάδα της Άρτας που είχε πρωταγωνιστήσει πέρυσι και ενδεχομένως, αν δεν είχε σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω της Covid-19, να είχε καταφέρει να πάρει την άνοδο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Γιούργας και βοηθοί του οι Δημήτριος Θεοχάρης Σκορδίλης και Γεράσιμος Μιχάλας όλοι του συνδέσμου Κέρκυρας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σπυρίδων Τσιάκος (Θεσπρωτίας). Όλοι οι διαιτητές της αγωνιστικής ΕΔΩ.

Λόγω της έκτακτης κατάστασης που επικρατεί στον Νομό, η Θύελλα Κατσικά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι απαγορεύεται να βρεθούν έστω και πέριξ του γηπέδου της ΕΠΣΗΠ και ζήτησε την κατανόηση όλων, ώστε να τηρηθεί στο έπακρο αυτή η απαγόρευση, παρά την επιθυμία του κόσμου να βρεθεί δίπλα στην ομάδα στην ιστορική της πρώτη παρουσία στη Γ’ Εθνική.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Βάζοντας πάνω απ όλα το γενικό καλό και την δημόσια υγεία σύμφωνα με τα όσα μας ενημέρωσε η ΓΓΑ και σύμφωνα πάντα με το υγειονομικό πρωτόκολλο στο οποίο καλούμαστε να ακολουθούμε πιστά προβαίνουνε στην παρακάτω ανακοίνωση.

«Έπειτα από τα νέα έκτακτα μέτρα και την αναβολή αγώνων τα οποία ανακοίνωσε η ΕΠΣΗΠ. Πάντα σε συνεννόηση με την αστυνομία και όλους τους αρμόδιους φορείς θελουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας και της πόλης γενικότερα πως στον κυριακάτικο αγώνα με την ομάδα της Αναγέννησης Άρτας δεν θα παρευρεθεί κανείς στο Ενωσιακο γήπεδο ακόμη και πέριξ αυτού, πέραν των αποστολών των 2 ομάδων και ανθρώπων που θα έχουν την σχετική διαπίστευση.»

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.