image description

Για αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του μετά το πρώτο μούδιασμα από το γρήγορο γκολ του ΠΑΣ έκανε λόγο στις δηλώσεις του στα κανάλια Novasports ο προπονητής του Βόλου., Άνχελ Λόπεζ. Επίσης σημείωσε ότι το επίτευγμα της ομάδας του γίνεται σπουδαιότερο, καθώς ήταν μόλις το 2ο ματς της φετινής περιόδου που υπήρξε ολική ανατροπή.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο δίκαιο, παίξαμε καλύτερα απ’ αυτούς, ειδικά στο β’ ημίχρονο. Το να δέχεσαι ένα γκολ στο 2ο λεπτό δεν σημαίνει ότι ο αντίπαλος έχει κυριαρχήσει στο παιχνίδι. Απλά εκμεταλλευτήκανε ένα λάθος δικό μας.

Είναι λογικό όταν δεχτείς ένα γκολ στο 2ο λεπτό να χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου για μερικά λεπτά, αλλά επανήλθαμε και είμαι χαρούμενος για την αντίδραση της ομάδας, γιατί αν κοιτάξουμε τα στατιστικά του ελληνικού πρωταθλήματος είναι μόλις το 2ο παιχνίδι του πρωταθλήματος σε 24 ματς, που γυρνάει κάποια ομάδα το εις βάρος της σκορ».

Για το αν φοβήθηκε το ματς όταν ο ΠΑΣ είχε ευκαιρία για το 0-2: «Είχαμε μια περίοδο 10 λεπτών μετά το 0-1 που ήμασταν ανοργάνωτοι, στη συνέχεια όμως γυρίσαμε στο παιχνίδι, ο Ουάρντα σκόραρε κι ένα γκολ που δεν μέτρησε, δεν είχαν την ευκαιρία να δω αν αξιολογήθηκε σωστά η φάση. Για ‘μενα πετύχαμε 3 γκολ, όχι 2.

Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα μπαίνει πολύ δυνατά στα πρώτα 10-15 λεπτά, το έκανε με Άρη και Ολυμπιακό, το είχαμε πει στους παίκτες, το ξέραμε, παρ’ όλα αυτά δεχτήκαμε το γκολ. Βγάλαμε όμως αντίδραση και γυρίσαμε το παιχνίδι».