Επιστολή στήριξης προς την υποψηφιότητα Φασούλα στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας έστειλαν πέντε πρόεδροι Ενώσεων, με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC να διαχωρίζει τη θέση του και να τονίζει ότι ουδέποτε ρωτήθηκαν τα σωματεία της περιοχής για το αν συναινούν σε μια τέτοια επιστολή.
Θυμίζουμε δε, ότι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Μάστακας, είναι υποψήφιος με την παράταξη του κ. Λιόλιου, οπότε δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως να υπάρξει συναίνεση σε μια επιστολή που θα εξέφραζε όλη την Ένωση.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:
Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ και τη στήριξη της στις εκλογές της ομοσπονδίας προς το πρόσωπο του κου Φασουλα.
Είναι εύκολα αντιληπτό φαντάζομαι ότι εμείς σαν ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν έχουμε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση η οποία δεν προήλθε ύστερα από συνεννόηση μεταξύ μας αλλά ήταν μια καθαρή πρωτοβουλία του προέδρου κου Νικάκη και είναι προφανές ότι δεν την συνυπογράφουμε.
Αισιοδοξούμε τέτοιες ανακοινώσεις να μην ξανά υπογράφονται από το θεσμοθετημένο όργανο της περιοχής που ουσιαστικά υποδηλώνει ότι καθορίζει και τις τύχες των σωματείων αλλά από την ιδιωτική πεποίθηση του έκαστοτε που ασχολείται με το χώρο του Μπάσκετ.
Εμείς πάντως σαν ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν έχουμε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.
image description