image description

Την 3η της νίκη σε 4 αγώνες πέτυχε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Super League, φτάνοντας στο 3-1 επί του Βόλου, σ’ ένα ματς που ήταν «ροντέο» στο α’ ημίχρονο με 3 γκολ που μέτρησαν και 3 που ακυρώθηκαν για οφσάιντ και πιο κλειστό στην επανάληψη, με τους Ηπειρώτες να παίζουν από το 66’ με δέκα παίκτες! Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Μιχάλη Μπόλου έπαιξε επιθετικά, με συγκέντρωση στην άμυνα, δεν κινδύνευσε ούτε μία φορά στο τελευταίο 25λεπτο και τελικά πέτυχε και τρίτο γκολ «κλειδώνοντας» το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Πολύ ωραίο α’ ημίχρονο από τις δύο ομάδες, που έπαιξαν ανοιχτά και με στόχο να σκοράρουν, με κάθε επίθεση να «μυρίζει» γκολ από τις δύο ομάδες, κάτι που γινόταν, ασχέτως αν μέτραγαν τα γκολ ή όχι.

Ο Βόλος με τον Αγροκώστα είχε ακυρωθέν γκολ στο 5ο λεπτό και ο ΠΑΣ με τον Μίνα στο 7ο, ενώ στο 11’ ο Μπουμπούκης αστόχησε σε τετ-α-τετ, με τον Πατακιάρα να αποκρούει σωτήρια.

Το 1-0 ήρθε στο 14ο λεπτό από στατική φάση. Ο Ναούμης εκτέλεσε κόρνερ, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Φερεντίνου στο πρώτο δοκάρι και πολύ όμορφο γκολ για το 1-0 του ΠΑΣ!

Στο 22’ ο ΠΑΣ φάνηκε ότι θα κάνει διαδικαστικό το απόγευμά του, καθώς πέτυχε και δεύτερο γκολ. Πολύ ωραία ανάπτυξη της ομάδας του Μπόλου, ο Μίνα βρέθηκε λίγο μέσα από την περιοχή και με διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπατζιάκα.

Όμως ο Βόλος έβγαλε άμεσα αντίδραση και στο 26’ το συρτό διαγώνιο σουτ του Μπουμπούκη, τον οποίο “ξέχασε” η άμυνα του ΠΑΣ έφερε το σκορ στο 2-1.

Το γκολ αυτό άλλαξε την ψυχολογία των φιλοξενούμενων που ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 30’ σε τριπλή τους ευκαιρία εξ’ επαφής με το τέρμα και με τον Πατακιάρα να αποκρούει δύο φορές σωτήρια, τελικά την τρίτη σκόραραν, αλλά στη δεύτερη επαφή σηκώθηκε το σημαιάκι για οφσάιντ.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο β’ ημίχρονο, οι ομάδες μπήκαν πιο προσεκτικά και δημιουργήθηκαν λίγες ευκαιρίες και στο 66’ είχαμε την αποβολή του Γερονικολού, που πηγαίνοντας να βγει αλλαγή έβγαλε τις επικαλαμίδες του και ο διαιτητής του έδειξε 2η κίτρινη πριν την αλλαγή κι έτσι ο ΠΑΣ έμεινε με 10.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς τον Βόλο να ρισκάρει να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, τελικά ο ΠΑΣ έπαιξε με ψυχή και μυαλό, έψαξε το γκολ της νίκης, έχασε ευκαιρίες με Γκρέστα, Τσέλιο και Μίνα και τελικά ο Μίνα «σφράγισε» τη νίκη του ΠΑΣ στο 89’, όταν από εκτέλεση κόρνερ, πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Μπέλλος προς τα πίσω, δεύτερη κεφαλιά του Μίνα και η μπάλα στα δίχτυα.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με ΠΑΟΚ και Άρη και την προσεχή αγωνιστική θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας ματς τον Άρη σ’ ένα πολύ δυνατό ντέρμπι.

Το παιχνίδι της Κ17 παρακολούθησε ο κ. Γιαννίκης και ο βοηθός του στη μεγάλη ομάδα κ. Μπαδήμας.

Δείτε τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού ΕΔΩ