Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Λευτέρης Χουτεσιώτης, αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας των Ιωαννίνων στο Βόλο και στα λάθη που στοίχισαν στους Ηπειρώτες.

«Αν και είχαμε καλό ξεκίνημα, στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε να χάνουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού κι αυτό μας στοίχισε με το αρνητικό αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να μελετήσουμε τις στιγμές που μας στοίχισαν και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα”, είπε αρχικά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τις χαμένες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ: «Δόθηκαν κι άλλες ευκαιρίες στην ομάδα μέσα στη ροή του παιχνιδιού για να σκοράρει, αλλά δεν καταφέρνεις πάντα να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Τα λάθη μας κόστισαν, η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας και εν τέλει ηττηθήκαμε, κάτι που είναι δυσάρεστο για μας».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, δεν το καταφέραμε και μας στοίχισε».

Για το τι κρατάει από το ματς: «Κρατάμε το α’ ημίχρονο, κάποιες καλές στιγμές που η ομάδα αναπτύχθηκε σωστά. Το συγκεκριμένο ματς όμως είχε περισσότερα αρνητικά σημεία για μας και πρέπει να εστιάσουμε εκεί».