image description

Χορτάρι πάτησαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα για το επίσημο ξεκίνημα της σεζόν 2016-2017, επιστρέφοντας γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Super League, καθώς θα δώσουν κιόλας γρηγορότερα -συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες που θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις- το πρώτο επίσημο ματς.

Η σημερινή πρώτη έγινε παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων, που δημιούργησαν πανηγυρική ατμόσφαιρα στο ΠΕΑΚΙ, ενώ νωρίτερα είχαν ξεκινήσει μηχανοκίνητη πορεία από το κέντρο της πόλης

Για πρώτη μέρα ο κ. Πετράκης είχε 25 παίκτες στη διάθεσή του, εκ των οποίων δύο νεαρούς Σέρβους, τον Ντόλοβατς και τον Ντούσαν Στέβιτς και 2 απόντες τους διεθνείς Λίλα και Τζημόπουλο.

Οι παίκτες που βρέθηκαν σήμερα στο ΠΕΑΚΙ ήταν οι Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Κολιοφούκας, Σκόνδρας, Καρανίκας, Μπέριος, Μιχαήλ, Νικολιάς, Ακόστα, Ναδάλες, Γιάκος, Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Κούτρης, Φερφελής, Γαρουφαλιάς, Μασούρας, Μαυροπάνος και από την Κ-20 ήταν παρόντες οι Παπαϊωάννου, Ψαρράς, Κόκκας, Ζιώγας, Μούτσιος. Τέλος, ήταν και οι δύο Σέρβοι, Ντόλοβατς και Στέβιτς. Δεν έχουν υπογράψει ακόμα. Ο μεν Ντόλοβατς αναμένεται να υπογράψει, ενώ ο Στέβιτς θα παραμείνει για δοκιμή για μερικές μέρες. Αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ-χαφ και ανήκε στη σερβική Radnicki Kragujevac. Είναι 21 ετών.

Στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης μετά τις καθιερωμένες ασκήσεις, έγινε το πρώτο δίτερμα της χρονιάς, με τους μπλε να κερδίζουν τους άσπρους με 2-1. Για τους άσπρους σκόραρε ο Φερφελής, που πέτυχε και το πρώτο γκολ της σεζόν, ενώ για τους μπλε οι Καρανίκας και Μπέριος.

Το πρόγραμμα από εδώ και πέρα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, ενώ στις 24 Ιουνίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιουλίου κι εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης, στόχος είναι να έχει προχωρήσει αρκετά στις μεταγραφές ως τότε η ομάδα, που προσπαθεί να κάνει προσεκτικές κινήσεις.

*Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας, Θωμάς Κάρτσακλας, σε μία ένδειξη ότι και οι άλλες Ενώσεις της Ηπείρου είναι δίπλα στον ΠΑΣ.

Δείτε τη ζωντανή μετάδοση σε live streaming του super-fm.gr ΕΔΩ Δείτε πιο κάτω φωτορεπορτάζ