Δεν θα είναι στα δύο ματς της 6ης αγωνιστικής που θα υπάρξει πιλοτική εφαρμογή της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα της Super League 1 το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της Κυριακής (20:30) μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό, επελέγησαν γι’ αρχή δύο ματς χαμηλής επικινδυνότητας όσον αφορά την πιθανότητα να υπάρξει συνωστισμός κι έτσι με κόσμο θα γίνουν τα Ατρόμητος – Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ.

Μέσα στις επόμενες μέρες οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος αναμένεται να ανακοινώσουν πώς θα μπορέσουν, όσοι θέλουν, να προμηθευθούν εισιτήρια, μόνο μέσω ηλεκτρονικής κράτησης, αφού δεν επιτρέπεται να υπάρξουν φυσικά σημεία πώλησης. Ο δε αριθμός των εισιτηρίων θα είναι ίσος με το 10% της χωρητικότητας κάθε θύρας (σ.σ. αυτό σημαίνει έκδοση εισιτηρίων και στα πέταλα χωρίς δυνατότητα αλλαγής θέσης), με τις ΠΑΕ να στέλνουν ακριβές πλάνο για το που θα κάθεται ο κάθε φίλαθλος.

Σε περίπτωση μη τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων από πλευράς φιλάθλων, προβλέπονται συγκεκριμένες κυρώσεις που θα επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές στις υπαίτιες Π.Α.Ε., για τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, όπου θα ισχύει μόνο το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων.

Όσον αφορά το πότε θα έχουμε την επιστροφή των 760 περίπου φιλάθλων στις εξέδρες των “Ζωσιμάδων”, αυτό θα συμβεί σίγουρα την 8η αγωνιστική με τον Παναιτωλικό (7 Νοεμβρίου), αλλά αναμένεται και η διευκρίνιση από πλευράς ΓΓΑ και Super League αν μπορεί να διεξαχθεί με κόσμο και το ματς της εξ’ αναβολής 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ (4 Νοεμβρίου).