image description

Για Θεσσαλονίκη αναχώρησε νωρίς το πρωί η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Άρη. Αν και στους «κίτρινους» έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός μετά τα 10 κρούσματα της νόσου Covid-19, δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας για την ομάδα Νέων και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στις 13:00 στο γήπεδο Πυλαίας.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι το 4ο παιχνίδι της σεζόν, έχοντας ως τώρα μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία. Τέταρτο ματς και για τον Άρη που έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και Στυλιανός Κωνσταντινίδης, όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Ευστάθιος Φυρινίδης (Πιερίας).