Ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο, αλλά κατάρρευση στην επανάληψη για την ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα σε εξ’ αναβολής αγώνα με τον Άρη, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-0. Τα δύο σερί ματς σε Βόλο και Θεσσαλονίκη και η έλλειψη πολλών παιχνιδιών από τον Μάρτιο και μετά, άφησαν χωρίς δυνάμεις την ομάδα του Χρήστου Αγγέλη, που στο διάστημα 79’-91’ δέχτηκε τα 4 από τα 6 γκολ της αναμέτρησης.

Τα γκολ του Άρη πέτυχαν οι: 53′ Αλτιντζής, 70′ Χατζηπιρπιρίδης, 79′ Μπακούτσης, 85′ Γραμματικόπουλος, 90′ Μπακούτσης, 91′ Γραμμένος.

Στο ματς παραβρέθηκαν ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας του Άρη, Άκης Μάντζιος και ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Χωριανόπουλος, που είχαν βγει αρνητικοί στα τεστ covd-19.

Άρης (Καζάνας): Μακρής, Κατσουλίδης (82′ Καλτσίδης), Μαρμαρίδης, Βασιλόπουλος, Ασλανίδης, Πάγκος (46′ Γραμματικόπουλος), Σάιμπερτ (46′ Αλτιντζής), Μπακούτσης, Σπαρτιάτης (82′ Γραμμένος), Χατζηπιρπιρίδης, Κριμιτζάς (85′ Τσαπακίδης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Αγγέλης): Δασκαλάκης, Μάκης, Τσιούτσιος (73′ Κύρκος), Γώγος, Ρίζος, Ντόντης, Μπούμπας (83′ Κατσιγιάννης), Γροσδάνης, Ζώνιος (83’Παππάς), Λάμα (73′ Λάκκας), Μαχαιράς (60′ Νάτιντσουκ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ