Την πρώτη του νίκη στη Super League 1 ως προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε μέσα στη Ριζούπολη ο Αργύρης Γιαννίκης. Μετά από ένα αγχωτικό φινάλε που έσπασε καρδιές, οι «κυανόλευκοι» νίκησαν με 1-2, με τον προπονητή να δηλώνει ότι δεν μας έχει γίνει ολοκληρωτικό μάθημα η εμφάνιση των β’ ημιχρόνων, αλλά η εξέλιξη συνεχίζεται.

«Δεν θα έλεγα ότι μας έγινε ολοκληρωτικά μάθημα, είχαμε πάλι θέματα στο παιχνίδι μας. Πιστεύω όμως ότι στόχος ήταν η νίκη, το καταφέραμε, προηγηθήκαμε στο α’ ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε να είναι και στο 0-3. Λογικά μετά ο αντίπαλος μάς πίεσε και λογικό είναι να βγάλει φάσεις. Αν βγάλουμε την τελευταία φάση (έμμεσο φάουλ) θα έλεγα ότι τα πήγαμε εντάξει».

Για την τελευταία φάση και αν χτυπούσαν δυνατά οι καρδιές: «Ναι, και μετά θα λέγαμε για τον νόμο ότι αν χάνεις πολλές ευκαιρίες η μπάλα σε τιμωρεί. Εν τέλει ωραία η νίκη, μάς ευχαριστεί. Για τους παίκτες δεν είναι εύκολο να παίζουν Σάββατο-Τετάρτη, με την ένταση κιόλας που βγάζουμε στα παιχνίδια μας , αλλά πήραμε τη νίκη».

Για τις ευκαιρίες που χάθηκαν από τον ΠΑΣ στο β’ ημίχρονο: «Παραλίγο να γίνει πάλι η ζημιά. Αν δεν πετυχαίνεις το 0-3. Βάλαμε μυαλό μόνο επειδή πήραμε το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δεν γίνεται μέσα σε τρεις μέρες να σβήσουμε όλα τα λάθη, αλλά κάναμε ένα βήμα μπροστά, κάναμε πιο πολλές ευκαιρίες σήμερα, θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο άνετοι, είμαστε σε δρόμο εξέλιξης και συνεχίζουμε».

Για το τι κρατάει από το σημερινό ματς: «Κρατώ το πάρα πολύ καλό α’ ημίχρονο, πετύχαμε δύο γκολ και μπορούσαμε κι άλλα πιο πριν και κρατάω ότι σε κάθε δυσκολία ξαναβρίσκουμε τον δρόμο μας».

Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο fb ΕΔΩ για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα σημαντικότερα θέματα.