Πολύ καλό α’ ημίχρονο, αλλά και χώρους στον αντίπαλο στην επανάληψη που δεν πρέπει να δίνονται τόσο πολύ, ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισε από το ματς ο Μανώλης Σάλιακας, μαζί με τους 3 βαθμούς της νίκης φυσικά.

«Μπήκαμε πολύ καλά στο α’ ημίχρονο, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, δεν απειληθήκαμε καθόλου. Στο β’ ημίχρονο δώσαμε χώρο, δεν έπρεπε, αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και κοιτάμε την ΑΕΚ».

Για την πίεση του Απόλλωνα στο β’ ημίχρονο: «Σίγουρα, ο Απόλλωνας έκανε πιο επιθετικό το σχήμα του, αλλά αφού πήραμε τους 3 βαθμούς αυτό έχει σημασία».

Για το τι είχε ο ΠΑΣ που δεν το είχε ο Απόλλωνας: «Ήμασταν καλά διαβασμένοι, μας είχε προετοιμάσει πολύ καλά ο προπονητής, είχαμε δουλέψει στην επιθετική ανάπτυξη γι’ αυτό και βγήκε αυτή η πάρα πολύ όμορφη εικόνα. Έτσι παίζουμε πάντα, επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για το ότι ο Απόλλωνας δεν είχε φάσεις στο α’ μέρος: «Θέλει και συγκέντρωση. Το να μη δεχτείς φάση είναι πολύ καλό για την ομάδα. Πρέπει να το συνεχίζουμε και στο β’ ημίχρονο αυτό, θα βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι».