Το βράδυ της Τετάρτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γ. Χριστοβασίλης, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ITV για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, τον Αργ. Γιαννίκη, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με έναν επιθετικό, που θα γίνει σίγουρα τον Ιανουάριο.

«Επιτέλους, πήραμε μία νίκη, την οποία δικαιούμασταν και σε άλλα παιχνίδια. Έχουμε ένα πρόβλημα στο β’ ημίχρονο που πιστεύω, ότι οφείλεται στην έλλειψη ρυθμού και στο ότι δεν έχουν ακόμη προσαρμοστεί οι νέοι παίκτες. Η νίκη επί του Απόλλωνα είναι σημαντική γιατί είναι ένας αντίπαλος που έχουμε τους ίδιους στόχους και εμείς αυτό που θέλουμε, είναι να σώσουμε νωρίς την παρτίδα. Ο ΠΑΣ παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, που ικανοποιεί τους φιλάθλους όχι μόνο του ΠΑΣ, αλλά όλων των ομάδων, που τους αρέσει να βλέπουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που πιστεύω, ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να εκμεταλλευτούμε και το ότι η ΑΕΚ θα είναι ίσως κουρασμένη αφού έχει να δώσει ευρωπαϊκό αγώνα το βράδυ της Πέμπτης. Προσπαθήσαμε να φέρουμε έναν επιθετικό στην ομάδα αλλά δεν τα καταφέραμε αυτήν την περίοδο, οπότε κοιτάμε ήδη κάποιες περιπτώσεις για τον Ιανουάριο.

Ο προπονητής μας δείχνει τη δουλειά που κάνει στο γήπεδο. Είναι έμπειρος με παραστάσεις από τη Μπουντεσλίγκα και ήταν δύσκολο και γι’ αυτόν να προσαρμοστεί σε μία διαφορετική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Φτιάχνει όμως ένα σύνολο με την υπογραφή του για τα επόμενα χρόνια. Προσωπικά πιστεύω, ότι σε λίγα χρόνια, θα είναι στον πάγκο πολύ μεγάλης ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοβασίλης.