Προς αναβολή οδεύει πλέον ο αγώνας του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Λαμία, καθώς αργά το βράδυ του Σαββάτου επιβεβαιώθηκαν δύο ακόμα κρούσματα σε παίκτες του Απόλλωνα, που συνολικά έφτασε στα 4 (τρεις παίκτες κι ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου).

Να σημειωθεί πως αναμένονται από πλευράς Απόλλωνα κι άλλα τεστ ως το πρωί για να διαπιστωθεί πόσοι τελικά έχουν κολλήσει.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Τρεις ποδοσφαιριστές και ένας μέλος του προπονητικού τιμ είναι πλέον τα θετικά κρούσματα στην ομάδα μας.

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν θετικοί στα τεστ που υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Ήδη θετικά ήταν τα αποτελέσματα για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ από τα τεστ της Πέμπτης. Ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένουμε τις απαντήσεις και στα υπόλοιπα τεστ μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.Τέσσερα πλέον τα κρούσματα στην ομάδα μας Τρεις ποδοσφαιριστές και ένας μέλος του προπονητικού τιμ είναι πλέον τα θετικά κρούσματα στην ομάδα μας. Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν θετικοί στα τεστ που υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Ήδη θετικά ήταν τα αποτελέσματα για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ από τα τεστ της Πέμπτης. Ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένουμε τις απαντήσεις και στα υπόλοιπα τεστ μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.