Για την “ψυχρολουσία” του VAR μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Χρήστος Ελευθεριάδης, που την Κυριακή το βράδυ είδε να ακυρώνεται και δικό του γκολ. Δήλωσε δε περήφανος για την προσπάθεια των συμπαικτών του, που έκαναν τα πάντα για την ανατροπή, πίεσαν την ΑΕΚ και την έβαλαν στα καρέ της, αλλά το γκολ δεν ήρθε.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, γιατί με όποιον αντίπαλο κι αν παίζουμε τον κοιτάμε κατάματα. Είχαμε φάσεις και εμείς και η ΑΕΚ. Νομίζω ότι τα πρώτα 20-25 λεπτά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε όπως θα έπρεπε. Πάτησε καλύτερα η ΑΕΚ και βρήκε τις φάσεις της. Από εκεί και πέρα όμως στην επανάληψη μπήκαμε πολύ δυνατά, είχαμε δύο ακυρωθέντα γκολ, δοκάρι, κάναμε τα πάντα για να ανατρέψουμε το σκορ. Αυτή είναι τεχνολογία, άλλες φορές υπέρ άλλες κατά. Ψηλά το κεφάλι, έχουμε συγκεκριμένο πλάνο σε κάθε αγώνα, τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα και κοιτάμε μπροστά».

Για το αν ήταν δύσκολο να συνέλθουν από τους πανηγυρισμούς και να συγκεντρωθούν για να πετύχουν τελικά την ισοφάριση: «Είναι ψυχρολουσία αυτό, όταν σκοράρεις και μετά ακυρώνεται. Μέχρι το 95’, πάντως, πιέσαμε τον αντίπαλο και τον βάλαμε στα καρέ του και μάλιστα μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Δεν κοιτάμε αντίπαλο, πάμε πάντα για τη νίκη».

Για το αν βρίσκει ρυθμό η ομάδα: «Είχαμε μια αποχή 6-7 μήνες, όμως παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκουμε τα πατήματά μας, ακόμα και με μεγαλύτερους αντιπάλους κατορθώνουμε να βγάζουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση».

Για τη «γεύση» που αφήνει το παιχνίδι: «Προσωπικά, αλλά και στους συμπαίκτες μου αφήνει πικρία. Όταν πετυχαίνεις δύο γκολ και έχεις και δοκάρι και δεν παίρνεις τίποτα, σου αφήνει πικρία. Έχει όμως δρόμο το πρωτάθλημα, χαμηλά το κεφάλι, δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά μας, συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο για να βγάζουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής».

Για την επιστροφή στη Super League: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΣ, νιώθω καλά, με εμπιστεύονται εδώ οι άνθρωποι και είμαι πολύ χαρούμενος».