Όσοι ζουν στα Ιωάννινα δεν χάνουν την ευκαιρία να συζητούν με τις παρέες τους και να μαθαίνουν καθημερινά όλα τα νέα του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα σε προ Covid-19 εποχές πολλοί έκαναν το δικό τους επιτόπιο «ρεπορτάζ» στις προπονήσεις της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ, που ήταν τόπος συγκέντρωσης όσων δεν ήθελαν να χάνουν ούτε λεπτό επαφής με την αγαπημένη τους ομάδα.

Φυσικά, η καθημερινή αυτή επαφή δεν είναι το ίδιο εύκολη για όλους. Όσοι ζουν στο εξωτερικό νοσταλγούν την Ήπειρο, αλλά και τον ποδοσφαιρικό της εκπρόσωπο στα «μεγάλα σαλόνια», τον ΠΑΣ Γιάννινα, και αναζητούν την αφορμή να βρεθούν κι εκείνοι κοντά του.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για όλους όσοι υπηρετούν τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η παρουσία στην προπόνηση της ομάδας, προ μερικών εβδομάδων, ενός ανθρώπου που διαμένει χιλιάδες μίλια μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα του, του πάτερ Νικόλαου, ο οποίος ήρθε από τον Παναμά και άδραξε την ευκαιρία για να βρεθεί κοντά στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο! Είναι ένθερμος φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα και ενημερώνεται καθημερινά για τα τεκταινόμενα! Μάλιστα έκανε και τον καθιερωμένο αγιασμό, που φέτος δεν είχε γίνει με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Αγόρης είναι Ιερατικός προϊστάμενος στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της ελληνικής κοινότητος του Παναμά, εκκλησία που βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Παναμά, το Πάναμα Σιτι και στο δημοτικό διαμέρισμα του Σαν Φρανσίσκο. Επί δεκαετίες προσφέρει εκεί το πολύτιμο έργο του για την ορθοδοξία και την ελληνική κοινότητα της περιοχής.

Στις αρχές του μήνα ο πατήρ Νικόλαος επισκέφθηκε τα Ιωάννινα και άνοιξε την αγκαλιά του σε όλους τους φίλους, προσωπικούς ή «διαδικτυακούς», με τους οποίους τον ενώνει η κοινή αγάπη για την ομάδα και φυσικά στην ίδια την ομάδα, την οποία ευλόγησε, ενώ παραβρέθηκε και στον αγιασμό των Ακαδημιών του ΠΑΣ Αθηνών, στην ακαδημία του κ. Χριστοβασίλη στην Γλυφάδα.