Προς αναβολή οδεύουν οι αναμετρήσεις των ομάδων Κ19 και Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα που είχαν προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η μεν Κ19 θα αντιμετώπιζε τον Ατρόμητο στην Αθήνα, η δε Κ17 θα υποδεχόταν την ΑΕΛ.

Προς το παρόν η Super League δείχνει στο site της ότι θα διεξαχθούν κανονικά τα ματς, ωστόσο την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί αναβολή.

Ούτως ή άλλως οι εγκαταστάσεις του Epirus Arena που προπονούνταν οι ομάδες θα βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας από την Πέμπτη το πρωί, οπότε δεν θα έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά να αθλούνται, παρά μόνο ατομικά.

Πρόκειται για ένα σημαντικό πλήγμα για τις ομάδες των μικρών, αφού ειδικά η Κ17 πήγαινε «τρένο» έχοντας κάνει μεγάλα αποτελέσματα ως τώρα και δυστυχώς η δουλειά των προπονητών και των παιδιών πηγαίνει πολύ πίσω.

Πλήγμα αποτελεί και για τον ανταγωνισμό, αφού οι υπόλοιπες ομάδες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και να προπονούνται κανονικά. Έτσι, λοιπόν, καλείται η Super League να δει σοβαρά το θέμα και να δει αν μπορεί να καλύψει το κόστος των τεστ Covid-19 για όλες τις ομάδες, ώστε να διεξάγονται με ασφάλεια κι αυτά τα πρωταθλήματα. Ακόμα κι αν ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά από 14 μέρες επιστρέψει στο πρωτάθλημα, ποιος εγγυάται ότι δεν θα γίνει lockdown στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα ή αλλού;