Κανονικά με όλες τις απαιτούμενες ειδικές άδειες και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής ασφαλείας συνεχίζει τις προπονήσεις του ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το Σάββατο αγωνίζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Οι «κυανόλευκοι» μέσα σε δύσκολες συνθήκες για την περιοχή καλούνται να μείνουν προσηλωμένοι και ως μοναδικός αθλητικός εκπρόσωπος του Νομού που συνεχίζει να αγωνίζεται, να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα που θα κρατήσει ψηλά και το ηθικό των φιλάθλων του.

Το έργο της «κυανόλευκης» ομάδας θα είναι για μία ακόμα αγωνιστική υψηλών απαιτήσεων. Από τη μία το ποιοτικό επίπεδο του αντιπάλου, που είναι από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας και από την άλλη οι απουσίες που πρέπει να αντιμετωπίσει ο κ. Γιαννίκης, δημιουργούν ένα δύσκολο σκηνικό, με τον ΠΑΣ όμως να έχει γαλουχηθεί ως τώρα στα δύσκολα, αφού έχει αντιμετωπίσει κατά κύριο λόγο τις ομάδες του πάνω μισού της βαθμολογίας.

Ο Σάντι Κρίζμαν που έχει τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο θα μείνει κι αυτή την αγωνιστική εκτός αποστολής και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με την ΑΕΛ που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη. Στο ιατρικό επιτελείο εκτιμούν ότι θα είναι έτοιμος ως τότε.

Όσον αφορά τον Σιόντη, έκανε ατομικό σήμερα και θα αποφασιστεί στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής αν θα μπει στην αποστολή, αλλά οι πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα είναι ελάχιστες.

Οι παίκτες του κ. Γιαννίκη θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση την Παρασκευή το πρωί και αμέσως μετά θα αναχωρήσουν οδικώς για την πρωτεύουσα. Να σημειωθεί ότι και να προγραμματιζόταν αναχώρηση με πτήση, δεν θα μπορούσε η ομάδα να φύγει από τα Ιωάννινα αεροπορικώς, αφού σήμερα γνωστοποιήθηκε τι θα ισχύει για τις πτήσεις. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε από την Πολιτική Προστασία ότι τα αεροπλάνα θα έρχονται από την Αθήνα με κόσμο στο «Βασιλεύς Πύρρος», αλλά θα αναχωρούν άδεια και θα παίρνουν επιβάτες για Αθήνα μόνο για σοβαρούς λόγους υγείας ή ανθρωπιστικούς ή στρατιωτικούς.