Μετά από τέτοια εμφάνιση μόνο μπράβο θα μπορούσε να μοιράσει κανείς σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές. Ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του μίλησε για μια μεγάλη εκτός έδρας εμφάνιση που συνδυάστηκε φυσικά και με νίκη και τόνισε ότι δεν πρέπει από το 6ο μόλις παιχνίδι να μιλάμε για στόχους και δη υψηλούς.

Για το 4-4-2 που δεν το προτιμούν πολλοί προπονητές: «Το σύστημα είναι δευτερεύον για μας, οι αρχές του παιχνιδιού είναι σημαντικές, αυτές δουλεύουμε. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι εκτός έδρας ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πάρα πολύ μεγάλη εμφάνιση. Αν εξαιρέσουμε 2-3 φάσεις που έκανε στην αρχή ο Ατρόμητος, που είναι μια επικίνδυνη ομάδα, σε αντεπίθεση και στημένα, εμείς είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Αν κάτι μπορούμε να πούμε ότι σήμερα δεν πήγε πολύ καλά ήταν τα πολλά επιθετικά τρανζίσιον που είχαμε, αλλά δεν κάναμε καλή τελική πάσα στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου να πετύχουμε πιο γρήγορα το δεύτερο γκολ».

Για το αν είναι θέμα συγκέντρωσης ή φυσικής κατάστασης η διάρκεια επί ένα 90λεπτο: «Είναι δουλειά, δουλειά και δουλειά, τίποτα παραπάνω. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τους παίκτες από πέρυσι και ακόμα και σε συνθήκες όπως οι σημερινές που έλειπαν σημαντικοί παίκτες, κατορθώσαμε να κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα».

Για το αν ανεβαίνει ο πήχης: «Δεν μιλάμε για στόχους μετά το 6ο παιχνίδι μας. Ερχόμαστε από τη Super League 2, θέλουμε να εμπλουτίσουμε τις δυνατότητές μας μέσα από την παρουσία μας στη Super League 1. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό κάνουμε, υπό δύσκολες συνθήκες που έχουμε στα Γιάννινα και πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου».