image description

Μια μικρή αποθέωση στον ΠΑΣ Γιάννινα επεφύλαξε ο Νταμίρ Κάναντι που μίλησε για μια ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη κι αυτή ήταν ο ΠΑΣ, έκανε περισσότερα σωστά πράγματα μέσα στο γήπεδο, ενώ για τη δική του ομάδα είπε ότι θέλει ακόμα πολλή δουλειά! Και φυσικά τα λόγια αυτά έρχονται να προστεθούν και στα κολακευτικά λόγια Μαρτίνς και Καρέρα από προηγούμενες αγωνιστικές.

Για τη διαφορά απόδοσης με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό: «Είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσω αυτό σήμερα. Παρ’ όλα αυτά μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε το δοκάρι στο πρώτο λεπτό και δημιουργήσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες. Δυστυχώς ο αντίπαλος προηγήθηκε στην πρώτη φάση, στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν οφσάιντ, αλλά η εξέταση του VAR  έδειξε το αντίθετο. Στο β’  ημίχρονο δεν τα κάναμε τα πράγματα όσο καλά νομίζαμε. Ο  αντίπαλος έδειξε πιο δυνατός, έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και γι’ αυτό πρέπει να αποδεχτούμε σήμερα την ήττα».

Γιατί δεν ήταν τόσο καλός ο Ατρόμητος δημιουργικά, ήταν ο ΠΑΣ καλός ή έλειπε κάτι: «Νομίζω ότι ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο ο αντίπαλος έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο, ήταν πιο επιθετικός από εμάς, πιο δυνατός, ιδιαίτερα στις δεύτερες μπάλες και τις δεύτερες επιθέσεις. Συνολικά ο αντίπαλος το ήθελε περισσότερο και πρέπει να το δεχτούμε».

Αν θέλει η ομάδα του να έχει διάρκεια στο 90λεπτο: «Γενικότερα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί στη δημιουργία, κάναμε πολλά τεχνικά λάθη, κάτι που δεν έκαναν τα Γιάννενα και πρέπει να δουλέψουμε συνολικά σε άμυνα και δημιουργία»