Συγκινημένος ο Γιάννης Κάργας στην επίτευξη του γκολ, συγκινημένος και στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο και ο λόγος ήταν ο πατέρας του που έχει φύγει από τη ζωή και ήθελε να του αφιερώσει το σημερινό γκολ.

Αναλυτικά:

Για την ομοιογένεια που βγάζει ο ΠΑΣ στο γήπεδο: «Όλο αυτό που βλέπετε είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, λόγω καλού κλίματος. Όλα τα παιδιά είμαστε αγαπημένα στα αποδυτήρια. Δεν το είχαμε προετοιμάσει αυτό το πλάνο είναι η αλήθεια. Στην τελευταία προπόνηση προέκυψαν κάποιοι τραυματισμοί. Με φώναξε ο κόουτς πριν το παιχνίδι, μου είπε θα σε χρειαστώ στα χαφ, του απάντησα εννοείται, μπορώ. Έπαιξα, σκόραρα και από εκεί και πέρα ήξερα ήδη τι θα έκανα μέσα στο ματς γιατί υπάρχει ένα πλάνο που κάθε παίκτης όταν προσέχει όταν μιλάει ο προπονητής, πάνω-κάτω θα κάνει τα ίδια.

Για το πολύ ωραίο γκολ: «Το χάρηκα πάρα πολύ αυτό το γκολ. Έχω μάθει να δίνω την καρδιά μου σε κάθε ματς και όταν σκόραρα το αφιέρωσα στον μπαμπάκα μου που έχει φύγει από τη ζωή. Ένιωσα μια ικανοποίηση και του το αφιέρωσα και για ‘μενα ήταν πολύ σημαντικό γκολ αυτή τη χρονική στιγμή».

Για τη συγκίνησή του στο γκολ: «Αυτός ο άνθρωπος πάντα με καθοδηγούσε στη ζωή μου. Είναι κρίμα που δεν είναι εδώ να με βλέπει. Ό,τι έχω κάνει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το έχω πετύχει χάρη σ’ αυτόν.

Για το που είναι ο πήχης: «Κάποιοι λένε κάθε αγώνας είναι σημαντικός, εγώ λέω κάθε ημίχρονο. Σε κάθε ημίχρονο δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ταμείο στο τέλος να δούμε που θα μας οδηγήσει. Δεν έχουμε καμία πίεση από κανέναν να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει.

Για το αν παίζει παντού: «Ο πατέρας μου, μου είχε πει και τερματοφύλακας να σου πει ο προπονητής, θα παίξεις. Κι αυτό κάνω. Εμένα ο πατέρας μου απλά ήθελε να με βλέπει να παίζω, δεν τον ένοιαζε σε ποια θέση και όπου κι αν παίζω θα παίζω με το ίδιο πάθος. Μπορεί να μην είμαστε κάποια μέρα στην καλύτερη στιγμή μας, αλλά θα δίνουμε το 100%. Όλοι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.

Για το αν κουβαλάει κάποια συμβουλή από τον Μαραντόνα τον οποίο είχε πρόεδρο σε ομάδα της Λευκορωσίας: «Μας είχε πει κάποια φορά κάποια πράγματα μέσα στα αποδυτήρια. Κρατάω κάτι μικρό για ‘μενα».