Ο Μανώλης Σάλιακας έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, δικαιώνοντας και την επιμονή του προπονητή να αποκτηθεί το καλοκαίρι. Όπως τόνισε ο δεξιός μπακ των Ηπειρωτών, η ομάδα ήλεγξε το ματς μετά το 15′ και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Για το πώς έζησε το ματς: «Μπήκαμε λίγο χαλαροί, ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στην αρχή και άλλη μία ευκαιρία, αλλά όσο συγκεντρωνόμασταν στο πλάνο γινόμασταν καλύτεροι. Μετά το 15λεπτο στην αρχή θα έλεγα ότι είχαμε τον έλεγχο στον αγώνα και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Ήμασταν δυνατοί στις μονομαχίες και το θέλαμε το διπλό».

Για το πόσες κούρσες έκανε από δεξιά: «Από την κούραση δεν τις θυμάμαι (σ.σ. γέλια). Ήταν σίγουρα αρκετά για την ομάδα χαλάλι».

Για το 4-4-2 και τις αλληλοκαλύψεις που υπάρχουν στα πλάγια: «Σίγουρα βοηθάει να έχεις έναν παίκτη να συνεργάζεσαι, αλλά απαιτεί αρκετά τρεξίματα. Εμείς είμαστε ομάδα με πολλά τρεξίματα και το έχουμε δείξει και σε άλλα παιχνίδια. Μας βγαίνει και προχωράμε».

Για το τι σημαίνει η νίκη: «Είναι ένα πολύ καλό διπλό, με μια δύσκολη ομάδα. Τώρα παίζουμε δύο ματς την Τετάρτη με Λάρισα και το Σάββατο με τον Παναιτωλικό, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ό,τι προκύψει».