image description

Δύο  έξοδοι στην Αθήνα, δύο διπλά καλά πάμε, μάς πάει  η Αθήνα! Το χθεσινό διπλό όμως ήρθε και με πιο καλή εμφάνιση για την ομάδα μας και θα έλεγα πιο εύκολα χωρίς άγχος μήπως ισοφαριστούμε και χάσουμε βαθμούς.

Πάρα πολλοί αιφνιδιαστήκατε που είδατε τον Κάργα στα χαφ, αλλά δεν θυμάστε ότι ο παίκτης μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις, στόπερ και χαφ,  εξίσου καλά. Μάλιστα πριν εδραιωθεί στην ομάδα μας ως στόπερ την προπέρσινη χρονιά με Πετράκη, ο Κάργας στα χαφ αγωνιζόταν καί στον Πλατανιά  και στη Λευκορωσία στην  Ντιναμό  Μπρέστ κτλ και μάλιστα με δημιουργικό ρόλο.

Αυτή ήταν και η μεγάλη διαφορά στην ομάδα μας σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια, δηλαδή είχε στα χαφ δύο δημιουργικούς παίκτες, τον Κάργα και τον Ντομίγκεζ, έτσι μπόρεσε να κοντρολάρει το παιχνίδι εύκολα και να δημιουργεί επιθετικές ενέργειες με ευκολία και εάν υπήρχε ένας κλασικός  φορ  περιοχής με ευκολία στο γκολ το σκορ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Βέβαια  πρέπει να σημειώσουμε ότι και η γρήγορη αλλαγή (αναγκαστική μάλλον)  στο ημίχρονο, του Ελευθεριάδη με τον Λώλη  (όχι ότι ο σκόρερ Ελευθεριάδης πήγαινε άσχημα)  , συνέβαλε στην προσπάθεια  της ομάδας να ρολάρει στο ματς.

Ο νεαρός παίκτης έδωσε σημαντική βοήθεια στον χώρο του κέντρου. Καί μπάλα κράτησε καί  φάουλ πήρε από τον αντίπαλο καί πέρασε μπαλιές στους επιθετικούς καί βοήθησε πάρα πολύ  και τον Σάλιακα στην πλευρά του.

Τελευταίο αφήνω τον προβληματισμό που  πλέον θα έχει  ο  προπονητή μας  για τα επόμενα παιχνίδια, με ποιόν  θα παίζει στα χαφ…