Πολλά μπράβο αξίζουν στους ανθρώπους του Παναιτωλικού που απέδειξαν τι θα πει φιλοξενία, καθώς μετά την επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Πορτογαλία, ο “Δικέφαλος” δεν χρειάστηκε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, αλλά μέσω Ακτίου πήγε απευθείας στο Αγρίνιο για τον σημερινό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Που πηγαίνουν τα μπράβο θα αναρωτηθείτε… Μα φυσικά στο γεγονός ότι ο Παναιτωλικός παραχώρησε το προπονητικό του κέντρο στην ομάδα του ΠΑΟΚ για να προπονηθεί εκεί Παρασκευή και Σάββατο υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Βέβαια η φιλοξενία αυτή μας αναγκάζει να θυμηθούμε τα δεκάδες δημοσιεύματα που υπήρξαν το καλοκαίρι, όταν ο Ολυμπιακός προσκάλεσε σε φιλικό παιχνίδι τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους “κυανόλευκους” να κάνουν 2 προπονήσεις στου Ρέντη. Τότε τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για “προχωρημένες σχέσεις”, για “υποχρεώσεις” που θα προκύψουν στον ΠΑΣ για να ανταποδώσει τη φιλοξενία και τα τοιαύτα…

Προ ημερών “βούλωσαν” πολλά στόματα με την εκπληκτική εμφάνιση του ΠΑΣ στο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και ευτυχώς οι ίδιοι που έγραφαν εκείνα τα δημοσιεύματα εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα τότε, είναι οι ίδιοι που δεν διαπίστωσαν τίποτα επιλήψιμο στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Αλίμονο αν η καλή φιλοξενία και το πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ των ομάδων “ποινικοποιηθεί” από τέτοιες δημοσιογραφικές προσεγγίσεις.