Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης θα κάνει σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να τα διανείμει στους πληγέντες από τον σεισμό της Σάμου.
Η ανακοίνωση:
Λόγω της έκτακτης κατάστασης στην ΣΑΜΟ, ο σύνδεσμος μας θα ανοίξει εκτάκτως ώστε να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης (μάσκες, ρουχισμός,νερά, ζυμαρικά-όσπρια, γάλατα μακράς διάρκειας, δημητριακά , πελτέδες, κονσέρβες, λάδι, καφέδες, πετσέτες κ.α.)
Γνωρίζουμε πως όλοι περνάμε δύσκολες καταστάσεις τις ημέρες αυτές ,δεν μπορούμε όμως να εθελοτυφλουμε και να αγνοήσουμε πως κάποιοι συνάνθρωποι μας,ίσως να περνάνε και χειρότερα από εμάς. Απ’ότι μαθαίνουμε στην Σάμο πάνω από 300 σπίτια έχουν κριθεί ακατάλληλα και οι συμπολίτες μας ζούνε σε σκηνές στους δρόμους. Ας δείξουμε λοιπόν, όλοι την ανθρωπιά μας βοηθώντας ο καθένας από λίγο με τον δικό του τρόπο.
Η συγκέντρωση θα γίνει σήμερα και αύριο από τις 18:00 έως τις 22:00 . Καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτήν την ενέργεια.Τα πράγματα θα αποσταλούν την Τετάρτη 4/11 στους πληγέντες.
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται και καθ’όλη την διάρκεια της σημερινής και της αυριανής ημέρας στην καφετέρια “Εντός Εδρας” στην οδό Φ.Τζαβελα.