Οι αυξημένες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017 έφεραν κάποιες γκρίνιες ή μουρμούρες στους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα. Κάποιοι θεώρησαν ότι ο πρόεδρος βρήκε την ευκαιρία να αυξήσει τα έσοδα και άλλοι ισχυρίζονται ότι η ομάδα πρέπει να έχει έσοδα για να προβεί σε μεταγραφές. Τελικά τίποτα από τα δύο δεν ισχύει κι αυτό γιατί ο ΦΠΑ ουσιαστικά θα «φάει» το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αύξησης.

Ήδη από τις 20 Ιουλίου του 2015 τα εισιτήρια για τα θεάματα πήγαν από το 13% στο 23% και φέτος στο 24%. Πέρυσι η αύξηση απορροφήθηκε από την ΠΑΕ, αλλά ήταν αδύνατον να γίνει κάτι αντίστοιχο και φέτος.

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά είχαμε αλλαγή και στον ΦΠΑ του ποσοστού που εισπράττει η εφορία Σταδίων που επίσης από το 13% πέρυσι, πήγε φέτοςστο 24%.

Η τεράστια αυτή αύξηση του ΦΠΑ σε εποχές που η ομάδα ούτως ή άλλως έχει μεγαλύτερα έξοδα για τη διοργάνωση ενός αγώνα απ’ ό,τι έσοδα (διαιτησία, ποσοστά σταδίου, αστυνομία, σεκιούριτυ), ήταν αδύνατον να απορροφηθεί, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε συμβόλαιο επιβαρύνεται με 40% ή 45% φόρο, όπως επίσης και τα πρόστιμα από τις συμπεριφορές της κερκίδας.