Την εβδομαδιαία ανάλυση των αριθμών του ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο έκανε ο πρόεδρος της Galanis Sports Data, Κώστας Γαλάνης στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM και την εκπομπή του Μιχάλη Μερτζιανίδη, «Στη Λακούβα».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξετίναξε τα νούμερα της στατιστικής πιάνοντας απόδοση λες και ήταν μόνος στο γήπεδο! Ως ομάδα έπιασε 215 μονάδες στην αξιολόγηση, η υψηλότερη που έχει καταγραφεί ποτέ όσο καταγράφει την ομάδα η στατιστική εταιρεία! Ο δε Ατρόμητος είχε 102 μονάδες αξιολόγησης, τις περισσότερες στο α’ ημίχρονο.

Από τα πιο ενδιαφέροντα νούμερα ο κ. Γαλάνης σχολίασε τις 10 διεισδύσεις των παικτών του ΠΑΣ στην αντίπαλη περιοχή, έναντι μόνο 2 του Ατρομήτου και  στάθηκε στο πολύ καλό ποσοστό 1 γκολ/7 τελικές που έχει η «κυανόλευκη» ομάδα ως τώρα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα καταγράφεται και μια μικρή βελτίωση στην άμυνα με 1 γκολ/9 περίπου τελικές του αντιπάλου, το οποίο έχει περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Από τα μόνα αρνητικά σημεία της στατιστικής είναι τα πολλά φάουλ.

Και στην ατομική αξιολόγηση των παικτών, όμως, καταγράφηκαν εξαιρετικά νούμερα, με τον Κάργα να τα «σπάει», καθώς έπιασε 39 μονάδες στην αξιολόγηση και ακολούθησαν Σάλιακας 29, Ντομίνγκεζ 20, Παμλίδης και Ελευθεριάδης 15, Λώλης 14, Πίρσμαν και Καρτάλης 13, Παντελάκης 11.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής