Τα σχέδια του Αργύρη Γιαννίκη χάλασαν, καθώς η αποβολή του Λώλη ήρθε τη στιγμή που ο Καρτάλης έπαιρνε θέση δίπλα από τον 4ο για αλλαγή, ωστόσο αυτό που κόστισε περισσότερο στην ομάδα ήταν το γεγονός ότι βγήκαν δύο σέντρες χωρίς πίεση και μπήκαν δύο “φθηνά” γκολ που υποχρέωσαν τον ΠΑΣ στη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν χάλασαν τα σχέδιά του στην αποβολή τη στιγμή που ετοίμαζε την αλλαγή με τον Καρτάλη: «Είναι εμβόλιμη η αγωνιστική, δεν είχαμε καλό α’ ημίχρονο. Εκεί που ισορροπήσαμε το παιχνίδι με τακτική αλλαγή στο β’ ημίχρονο δέχεσαι την κόκκινη την ώρα που πας να κάνεις την αλλαγή. Παρ’ όλα αυτά προηγείσαι με 1-0 και τρως δύο πάρα πάρα πολύ φθηνά γκολ. Για ‘μενα σήμερα ίσχυσε ο νόμος του Μέρφι. Αν και εσωτερικά στην προετοιμασία του παιχνιδιού δεν είσαι αυτός που πρέπει να είσαι, θα σου γυρίσει το παιχνίδι.

Για το αν πλήρωσε την κούραση: «Κούραση και κόπωση υπήρχαν και στις δύο ομάδες, αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Απλά εκεί που απαιτούμε να φτάσουμε, πρέπει να είμαστε και εξωαγωνιστικά λίγο πιο επαγγελματίες.

Για το τι θα έπρεπε να γίνει για να βγάλει περισσότερη «φρεσκάδα» η ομάδα: «Κάθε παιχνίδι δεν είναι ίδιο. Στο πρώτο μας ημίχρονο δεν είχαμε τα στοιχεία που θέλουμε. Αλλά αυτά συμβαίνουν σ’ ένα πρωτάθλημα, να έχεις ημίχρονο που δεν πηγαίνεις καλά.  Εκεί που πήγαμε να ισορροπήσουμε το ματς δεχτήκαμε τη 2η κίτρινη κάρτα και μείναμε με 10. Παρ’ όλα αυτά προηγηθήκαμε με 1-0, γι’ αυτό πρέπει να σταθούμε πιο πολύ στα γκολ που δεχτήκαμε, γιατί δεν έγιναν άλλες φάσεις από τη Λάρισα στο β’ ημίχρονο. Για ‘μενα είναι πολύ φθηνά αυτά τα δύο γκολ, γιατί χάσαμε την μπάλα εύκολα και δεν πιέσαμε στις σέντρες. Αυτά είναι βασικά πράγματα κι εμείς σήμερα τα πληρώσαμε ακριβά».

Για την ασίστ του Χουτεσιώτη στον Λέο: «Είναι μία φάση που θέλει αντίληψη, την είχε εκείνη την ώρα ο Χουτεσιώτης, ο Λέο έβαλε το σώμα του και βάλαμε ένα ωραίο γκολ με 10 παίκτες που είναι πολύ σημαντικό, αλλά δεν μας έδωσε ολική σιγουριά το γκολ αυτό, γιατί δεχτήκαμε μετά τα δύο φθηνά γκολ».