image description

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ ανέφερε ότι σήμερα δεν άξιζε ο ΠΑΣ Γιάννινα τη νίκη, ίσως όμως άξιζε τον βαθμό, λόγω της προσπάθειας στο β’ ημίχρονο.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ: «Πιστεύω ότι δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα κι αυτό δεν ήταν καθόλου θετικό. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν αξίζαμε σήμερα τη νίκη, αλλά όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο ίσως να αξίζαμε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν ήταν καθόλου καλό το α’ ημίχρονο».

Για την έλλειψη φρεσκάδας: «Νιώθαμε λίγο κουρασμένοι, αλλά είχαμε αρκετό χρόνο να ξεκουραστούμε. Το τι δεν πήγε καλά στο α’ ημίχρονο, πρέπει να το αναλύσουμε στην προπόνηση».

Για το τι πηγε λάθος, ενώ η ομάδα προηγήθηκε: «Μείναμε με 10 παίκτες νωρίς στο β’ ημίχρονο. Δεν είδα τι έχει γίνει, δεν ξέρω ακόμα, θα ρωτήσω και τα παιδιά. Είναι δύσκολο να σε πιέζει μία ομάδα με παίκτη παραπάνω. Δεν έπρεπε, όμως, να χάσουμε το αποτέλεσμα».

Για την περιπετειώδη αλλαγή του, καθώς ετοιμαζόταν να αντικαταστήσει τον Λώλη που πήρε κόκκινη και στη συνέχεια τον Λέο, που σκόραρε: «Ήταν κάπως περίεργα τα πράγματα, δεν έγιναν έτσι όπως σχεδιάζονταν».

Για την επόμενη μέρα μετά την ήττα: «Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και από αύριο θα έχει τελειώσει αυτό. Το Σάββατο έχουμε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε με αυτόν τη νίκη».